Se împacă Victor Slav cu Bianca Drăgușanu? Cum o consolează acesta după despărțirea de Alex Bodi

Iancu Andreea / 03.06.2020, 13:18

Viața Biancăi Drăgușanu poate fi asemănată cu un roller coaster. Blondina a trecut recent prin despărțirea de fostul său iubit, Alex Bodi. Acesta a pus capăt relației și a început să se afișeze cu o rusoaică focoasă, Daria Radionova. Totuși, Bianca reușește mereu să “cadă în picioare” și pare să își găsească liniștea alături de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio

Încurcată este dragostea dintre Bianca și Alex. Cei doi formau în urmă cu ceva timp un cuplu. Totuși, relația a luat sfârșit când Bodi a început să se afișeze cu rusoaica Daria Radionova. În ciuda faptului că și Bianca și Alex au încercat să își ofere mai multe șanse, cei doi par a nu fi compatibili. Chiar Bodi a încercat să își arate aprecierea față de blondina pe care nu o poate uita. El i-a trimis un buchet imens de trandafiri albi. Din păcate, Bianca nu își mai dorește o împăcare, motiv pentru care a ales să ardă florile. Ba chiar a și filmat momentul și l-a publicat într-o postare pe Instagram.

Bianca s-a despărțit recent de afaceristul Alex Bodi
Bianca s-a despărțit recent de afaceristul Alex Bodi

Și-a găsit alinarea în brațele lui Victor Slav?

De vreme ce relația cu Bodi este istorie, Bianca este din nou o femeie liberă. Se pare că vedeta și-a pus fanii pe jar după ce a postat câteva story-uri pe Instagram, în care se aude pe fundal vocea lui Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță minunată, pe Sofia, și se străduiesc să o crească frumos.

Deși nu se cunoaște dacă cei doi s-au împăcat, se pare că Victor îi este mereu alături frumoasei prezentatoare, după fiecare eșec în dragoste.

Da data aceasta, foștii soți au petrecut timp alături de Sofia la primele ore ale dimineții. Filmarea postată pe Instagram o înfățișează pe micuță încercând să se rujeze. Pentru că și-a dorit să se curețe, Sofia a cerut părinților un șervețel umed. Victor a fost cel care s-a oferit să o ajute pe micuță și a luat-o de mână cu calm.

Victor Slav își ajută fetița să se curețe de ruj Foto - Instagram
Victor Slav își ajută fetița să se curețe de ruj
Foto – Instagram
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI