Video viral. Președintele din Chile a rămas blocat într-un tobogan pentru copii. Imaginile sunt un deliciu

Badea Violeta 13.05.2023, 08:02
Video viral. Președintele din Chile a rămas blocat într-un tobogan pentru copii. Imaginile sunt un deliciu

În ultimele ore, a devenit virală o înregistrare video în care președintele chilian Gabriel Boric rămâne blocat pe un tobogan pentru copii. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. Nimeni nu ar fi crezut vreodată că o să-l vadă pe oficial în această postură!

Președintele din Chile, așa cum nu credea nimeni că-l va vedea vreodată. Gabriel Boric, blocat într-un tobogan pentru copii

Gabriel Boric, președintele statului Chile, a fost protagonistul unui moment neobișnuit. Oficialul a încercat să se relaxeze pentru câteva minute într-un loc de joacă. Acesta s-a urcat pe un tobogan pentru copii, iar la coborâre a rămas blocat în el. Clipul video cu momentul a devenit viral pe rețelele sociale.

În acel moment, șeful statului chilian se afla în vizită în orașul său natal, Punta Arenas, pentru a vota la alegerile pentru Consiliul Constituant care au loc duminica aceasta și prin care Chile încearcă să elaboreze o nouă constituție.

În timpul vizitei sale, Gabriel Boric a decis să se distanțeze pentru o clipă de îndatoririle sale prezidențiale, în ideea de a retrăi câteva amintiri din copilărie. „Accidentul” oficialului a avut loc pe data de 6 mai. Videoclipul cu momentul a fost surprins de un trecător și a devenit rapid viral în mediul online.

„Ce amuzant. Iese? Nu iese! Președintele nostru s-a blocat. Nu-mi vine să cred!”, se aude spunând cea care l-a filmat pe liderul chilian.

Citește și Decizie de ultimă oră luată de Primăria Capitalei. Vrea să aducă păsări de pradă în Parcul Cișmigiu!

„Mă gândesc mereu la el atunci când trec un pod sau văd un tobogan gol”

La momentul acela, președintele Boric nu era singur, ci împreună cu partenera sa, Irina Karamanos. De asemenea, se știe că acesta a fost și cu nepotul său în parcul din Punta Arenas.

Pe contul său oficial de Instagram, oficialul a făcut aluzie la importanța întoarcerii în orașul său natal și a precizat că toboganele îi amintesc de bunicul său, care îl plimba în timp ce îi spunea povești.

„Ori de câte ori mă aflu în Punta Arenas, mă gândesc mereu la el atunci când trec un pod sau văd un tobogan gol, și nu voi înceta niciodată să le traversez sau să trec prin ele, chiar dacă există persoane indiscrete care încearcă să fure acel moment.”, a fost o parte a mesajului lui Boric de pe rețelele sociale.

Citește și Ce se întâmplă cu terenul pierdut de Primărie din Parcul IOR? De câteva săptămâni se taie copacii: „Amenzi se pot da până la 70.000 de lei”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...