Victorie uriașă pentru Gică Hagi! Bucurie de nedescris pentru suporteri. Ce anunț a făcut Regele

Marian Cărăvan 03.07.2020, 11:39

Viitorul a învins cu 1-0 pe Dinamo, într-un meci din play-out-ul Ligii 1. Victoria în fața „câinilor roșii” are o semnificație specială pentru Gică Hagi, creatorul proiectului de succes, Viitorul Constanța.

Victorie uriașă pentru Gică Hagi în Liga 1

Viitorul nu a avut un meci ușor cu Dinamo și dacă se încheia la egalitate nu l-ar fi deranjat pe managerul Gică Hagi. Odată trecute emoțiile acestui meci care o lasă deocamdată pe Dinamo fără puncte acumulate în Liga 1 și cu amenințarea tot mai mare a retrogradării, Gică Hagi poate sărbători un moment important din cariera sa de antrenor. Victoria cu Dinamo a fost una cu totul specială pentru cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Gică Hagi a bifat victoria cu numărul 100 ca antrenor în Liga 1.

Acesta a recunoscut că echipa sa a avut și noroc cu Dinamo, iar meciul se putea încheia cu o remiză.

„Mă bucur de victorie, mai ales că am avut un meci foarte greu. Meci dificil, echilibrat. Mă bucur că nu am luat gol. Un meci mult mai echilibrat, în care noi am avut mai multă şansă, au avut şi o bară. Putea să fie un egal fără probleme”, a spus Gică Hagi la finalul partidei.

Victorie uriașă pentru Gică Hagi! Bucurie de nedescris pentru suporteri. Ce anunț a făcut Regele
Victorie uriașă pentru Gică Hagi! Bucurie de nedescris pentru suporteri. Ce anunț a făcut Regele

Anunțul Regelui în privința echipei Dinamo: „Se poate salva de la retrogradare!”

După ce a câștigat greu meciul de campionat, Gică Hagi e convins că Dinamo nu va retrograda, dacă va juca aşa cum a făcut-o cu Viitorul.

„Dinamo dacă joacă aşa, eu zic că o să facă bine. Au făcut un meci bun, au jucat de la egal la egal. Vor veni şi victoriile, au nevoie de noroc. Din primul moment, când am intrat în play-out a fost să nu cad în B. Am avut şansă la Clinceni, am avut meciuri în care am câştigat la limită. Ritmul şi intensitatea jocului nu poate să fie ca altădată”, a mai spus Hagi.

Deocamdată, Dinamo e pe ultimul loc în play-out, mai aproape de matineul ligii secunde decât de salvarea de la retrogradare. În schimb, Viitorul Constanța face meciuri bune, obține puncte, iar dacă acum era în play-off, cu siguranță ar fi încins mult lupta pentru titlu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe