Gică Hagi, atac fără precedent! Mesajul dur al „Regelui” în presa internațională

Marian Cărăvan 09.06.2020, 10:32

Gică Hagi este în continuare dezamăgit după experiența pe care fiul său, Ianis, a avut-o la Genk. „Regele” a lansat o tiradă furioasă la adresa fostului manager al grupării belgiene, pe care îl consideră vinovat de situația în care s-a aflat Ianis.

Gică Hagi și-a pierdut răbdarea. Atac fără precedent al „Regelui”

Gică Hagi nu s-a liniștit nici după ce fiul său a fost transferat definitiv la Rangers. „Regele” îl acuză pe Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Ianis Hagi de la Genk, că fiul său a pierdut un sezon tocmai din cauza managerului grupării belgiene. Gică Hagi a fost nemulțumit de faptul că Ianis nu a fost utilizat mai des la Genk, fiind mai mereu pe banca de rezerve. Nici chiar atunci când a fost votat „Jucătorul meciului” într-o partidă din Liga Campionilor. Și nici când fanii lui Genk îl apreciau pe internaționalul român și erau nedumeriți de ce acesta nu juca.

„Am o singură întrebare pentru Mazzu … de ce nu l-a jucat mai des pe Ianis? Desigur, el nu va răspunde niciodată la această întrebare. A început sezonul genial la Genk și apoi Mazzu a refuzat să-l joace pentru șapte partide la rând”, a declarat Gică Hagi, citat de The Scottish Sun.

Ianis Hagi a fost folosit foarte puțin la Genk, ceea ce a atras nemulțumirea tatălui său

Gică Hagi l-a „taxat” și anul trecut pe Felice Mazzu

La scurt timp după ce Genk l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Viitorul, Gică Hagi a răbufnit nemulțumit de faptul că fiul său a fost tras pe linie moartă. Presa belgiană semnala la vremea respectivă momentele în care Hagi a ieșit la atac.

„Ianis Hagi a fost considerat transferul de top al lui Genk în vară, dar a ajuns pe bancă sub comanda lui Felice Mazzu. Tatăl său Gheorghe Hagi chiar nu poate suporta asta”, au notat cei de la Voetbal Primeur.

„Dintr-o dată, nu știu ce s-a întâmplat. Nici el nu înțelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă și pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câștiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câștigat”, spunea Gică Hagi.

La Genk, Ianis Hagi a bifat 14 meciuri și a marcat 3 goluri. În iarnă a fost împrumutat la Rangers, iar evoluțiile sale i-au convins pe oficialii de pe Ibrox Park să-l transfere definitiv.

Urmăriți Impact.ro și pe