Ce au pățit jucătorii lui Dinamo după ce echipa lor a ajuns pe ultimul loc. Fanii n-au mai suportat

Marian Cărăvan 29.06.2020, 10:27

Dinamo este într-o situație disperată. „Câinii roșii” au ajuns pe ultimul loc al clasamentul și se apropie cu pași repezi de matineul ligii secunde. Fanii n-au mai suportat dezastrul.

Dinamo a ajuns pe ultimul loc și e în pericol de retrogradare. Suporterii s-au dus peste jucători și a fost necesară intervenția jandarmilor!

Ca și cum umilințele cu Sepsi în campionat și cu FCSB în Cupa României nu erau suficiente, a mai venit o lovitură pentru Dinamo. Elevii lui Adi Mihalcea au părăsit învinși terenul și după partida din play-out cu FC Voluntari (scor 0-1) și au ajuns pe ultimul loc al clasamentului. O situație greu de digerat pentru pătimașii suporteri ai câinilor roșii. Aceștia au luat cu asalt stadionul, pentru a le cere socoteală jucătorilor. Mai mult decât atât, suporterii lui Dinamo s-au dus la Săftica pentru a le cere jucătorilor explicații pentru rezultatele slabe. Clubul a luat măsuri, iar la baza sportivă au fost aduși jandarmi pentru a evita scandalul. Oficialii clubului ar fi transmis jucătorilor să plece acasă de urgență pentru a evita un scandal cu fanii, a transmis sport.ro.

Dinamo este în fața unei nedorite retrogradări istorice, pentru prima oară de la înființarea clubului. Suporterii au ajuns la capătul răbdării.

Prezența jandarmilor la porțile stadionului, după înfrângerea cu FC Voluntari, i-a temperat pe fanii veniți sub impulsul momentului. Andrei Sin, fotbalistul asaltat de fani, a fost lăsat să plece imediat după ce a discutat cu câțiva dintre suporterii mai înverșunați.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca jucătorii lui Dinamo să fie protejați de fanii nemulțumiți Sursa foto: sport.ro

Declarație halucinantă a antrenorului Adrian Mihalcea

Antrenorul Adrian Mihalcea pare rupt din alt film, cu declarația sa halucinantă de la finalul meciului pierdut cu FC Voluntari.

„I-am felicitat pe jucători, au făcut o partida bună, am avut ocazii. Ce înseamnă dezastruoasă? Este o situație grea, dar nu este dezastruoasă? A fost un an greu, nu e lapte și miere dintr-o dată, dar nu dezarmăm.

Mă repet, mi-a plăcut atitutinea băieților și vom munci să construim pe asta”, a declarat Adi Mihalcea.

Dinamo va disputa următorul meci pe 2 iulie, ora 20, în deplasare cu Viitorul Constanța.

 

Urmăriți Impact.ro și pe