Victorie imensă pentru Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. Unde vor locui cele două fete ale cuplului(EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru / 01.02.2021, 14:58
Victorie imensă pentru Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. Unde vor locui cele două fete ale cuplului(EXCLUSIV)

În divorțul de Raluca Pastramă, Pepe înscrie o victorie. Cei doi au stabilit cu două săptămâni înainte de înfățișarea la notarul public, cum vor realiza partajul dar și cum vor continua să își crească cei doi copii, Maria și Rosa.

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe vine cu o victorie pentru artist

Cei doi și-au dorit custodia comună a copiilor însă surpriza abia acum vine, când s-a stabilit domiciliul unde cele două fete vor locui. Astfel, Maria și Rosa vor locui în casa din Pipera alături de Pepe, acolo unde au crescut. Apropiații familiei au făcut câteva dezvăluiri inedite în exclusivitate pentru impac.ro cu privire la divorțul dintre cântăreț și Raluca Pastramă.

“Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori. Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat o persoană apropiată cuplului.

Deși Raluca și-ar fi dorit ca fetele să rămână cu ea, fetele au avut ultimul cuvânt de spus. Pepe este în culmea fericirii acum, pentru că fiicele lui au decis să locuiască alături de el. Cei doi nu au întâmpinat neînțelegeri nici în cazul împărțirii averii. Astfel, Pepe va ceda grădinița Ralucăi, care se află în casa în care bruneta a crescut.

Maria și Rosa vor locui în casa din Pipera alături de Pepe, acolo unde au crescut
Maria și Rosa vor locui în casa din Pipera alături de Pepe, acolo unde au crescut

O altă decizie a fost luată cu privire la fiicele celor doi

Pepe și Raluca Pastramă au fost nevoiți să ajungă la o întelegere și din punctul de vedere al programului de vizite, acum că fetele au ales unde să locuiască.

”Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, au mai declarat aceleași surse.

Se pare că pacea între cei doi se așează cu pași siguri. Astfel, în afara faptului că cei doi au ajuns la un punct comun cu privire la custodie și partaj, Raluca a hotărât să renunțe și la plângerile făcute împotriva artistului. Pepe a hotărât să îi cedeze fostei sale soții și afacerea, pe care o va trece pe numele acesteia. Până să ajungă la toate aceste înțelegeri, Raluca solicitase domiciliul fetelor în casa părinților săi dar și suma de 7.000 de euro care ar fi reprezentat pensia alimentară lunară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI