E oficial. S-a aflat când vor divorţa Pepe şi Raluca Pastramă. Au stabilit deja data

Andreea Bisinicu 25.01.2021, 16:53
E oficial. S-a aflat când vor divorţa Pepe şi Raluca Pastramă. Au stabilit deja data

E oficial. S-a aflat când vor divorţa Pepe şi Raluca Pastramă. După trei luni de zile în care s-au certat, artistul și soția lui au stabilit data separării definitive. Gata, totul e clar, u mai există cale de întoarcere pentru solist și mama fetițelor sale. Când vor deveni Pepe și Raluca liberi, oficial. Cu ce bunuri vor rămâne fiecare, după divorț, și care sunt condițiile pe care trebuie să le respecte.

S-a aflat când vor divorţa Pepe şi Raluca Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a șocat pe toată lumea din România. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață, după opt ani de căsnicie, deși păreau una dintre cele mai fericite familii din showbiz, tablou completat perfect de cele două fetițe ale cuplului: Maria și Rosa. Chiar dacă fanii celor doi au sperat, în ultimele luni, că lucrurile vor reveni la normal și Pepe și soția lui se vor împăca, iată că situația nu a fost deloc așa. Cei doi sunt hotărâți să divorțeze iar acum s-a aflat și data din care Pepe și Raluca vor deveni, oficial, liberi.

Potrivit celor de la Antena Stars, Pepe și Raluca Pastramă vor merge, peste două săptămâni, în fața notarului pentru a semna actele de divorț. Separarea dintre cei doi este inevitabilă, semn că nu mai există cale de împăcare pentru artist și frumoasa brunetă. După trei luni pline de certuri și neînțelegeri, Raluca și Pepe au ajuns la un compromis și s-au pus de acord să semneze actele de divorț în cabinetul notarial de la tribunal.

Pepe si Raluca au fost casatoriti timp de opt ani si au doua fetite superbe, Rosa si Maria
Pepe si Raluca au fost casatoriti timp de opt ani si au doua fetite superbe, Rosa si Maria

Cum își vor împărți Pepe și Raluca bunurile, după divorț

După separare, bunurile pe care Pepe și Raluca Pastramă le-au construit pe timpul căsniciei se vor împărți între cei doi. Pepe a rămas să locuiască în vila sa de lux din zona Pipera, care valorează 400.000 de euro, două mașini și afacerea pe care o deține în centrul Capitalei. Fosta lui soție Raluca va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, scriu cei de la Spynews.

Raluca Pastramă s-a retras din procesul intentat fostului soț, iar acest lucru nu ar fi fost făcut pentru prima dată. A mai făcut asta și anul trecut după acuzația de agresiune. Atunci, fosta soție a lui Pepe îsi acuza soțul de agresiune fizică, însa ulterior și-a retras plângerea, la fel cum s-a întâmplat și de această dată.

„Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe, recent, într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe