Cum a fost surprins Pepe în acest weekend. A uitat de divorţul de Raluca Pastramă şi s-a distrat pe cinste

Cristian Cojocaru 31.01.2021, 13:50
Cum a fost surprins Pepe în acest weekend. A uitat de divorţul de Raluca Pastramă şi s-a distrat pe cinste

Hotărât să lase trecutul în urmă, Pepe nu a ezitat să se simtă bine, fiind surprins în weekend că se relaxa și avea parte de o minunată companie. Cântărețul a îngropat securea războiului și a decis că este mai bine să aibă grijă de el.

Pepe, surprins în weekend în cadrul unei companii emoționante

Deși Pepe se distrează de minune în ultima perioadă, după ce a anunțat despărțirea sa de Raluca Pastramă, categoric cântărețul nu poate spune că a trecut total peste acest divorț. Totuși, negrul nu este atât de negru și a decis să facă ceea ce este mai bine pentru el. Astfel, noaptea trecută s-a distrat de minune alături de sora lui, fiicele sale și alți câțiva invitați.

Artistul a dansat toată noaptea alături de fiicele sale în cadrul petrecerii date cu ocazia zilei de naștere a Loredanei Pascu. Aflat în sânul familiei, s-a simțit cum nu se poate mai bine renunțând să se mai gândească la războiul care a fost în mediul online dar și la judecătorie, în legătură cu fosta soție.

Zilele trecute, pepe a decis că i-ar prinde bine o escapadă. Așadar, le-a luat pe cele două fiice ale sale și au plecat împreună la munte, unde s-au bucurat de aerul puternic de munte, de liniște și de zăpadă. Cei trei au stat ore înșir în timpul zile pe pârtiile de schi, în timp ce seara se retrăgeau la căldură și preparatele din restaurantele locale.

Cântărețul se simte excelent în compania fiicelor sale și nu ezită să posteze des pe rețelele de socializare relația minunată pe care o are cu acestea
Cântărețul se simte excelent în compania fiicelor sale și nu ezită să posteze des pe rețelele de socializare relația minunată pe care o are cu acestea

Pepe a postat totul pe rețelele de socializare

A fost încinsă o petrecere de zile mari alături de familie și un cadru restrâns de prieteni. Pepe a dansat și a cântat toată noaptea. Loredana la rândul său a arătat că este în aceeași tabără cu artistul. Talentul este moștenit, astfel că a venit și rândul copiilor să își arate priceperea într-ale dansului și muzicii. Fiicele lui Pepe au demonstrat că știu toate piesele acestuia, făcând senzație la microfon.

O familie care nu uită să se simtă bine, sărbătorita a ales să-i încânte pe cei prezenți în primul rând prin vestimentație. Aceasta a purtat o rochie lungă, roșie cu imprimeu floral. În cel de-al doilea rând, Loredana Pascu le-a cântat celor prezenți muzică țigănească și a dansat toată noaptea.

Pentru că lui Pepe îi pasă de fanii lui, nu a ținut secrete aceste momente. Așadar, artistul a postat pe pagina sa de Instagram toate momentele frumoase ale petrecerii și cât de bine știe familia lui să se distreze. Cântărețul se simte excelent în compania fiicelor sale și nu ezită să posteze des pe rețelele de socializare relația minunată pe care o are cu acestea.