Victor Slav, tată pentru a doua oară? Ce a spus prezentatorul: „Cred că viața trebuie să își urmeze cursul”

Nicu Stan 02.12.2021, 12:31
Victor Slav, tată pentru a doua oară? Ce a spus prezentatorul: „Cred că viața trebuie să își urmeze cursul”

Victor Slav a anunțat că nu i-ar displace să fie tată pentru a doua oară, însă că încă nu s-a gândit bine la acest aspect. Victor Slav are o fetiță în urma căsătoriei cu Bianca Drăgușanu, copil pe care îl adoră și de care nu se mai satură, mai ales că micuța a rămas lângă mama ei. Omul de televizine o vizitează de câte ori are ocazia pe micuța Sofia și petrece mult timp cu ea.

Victor Slav a spus că vrea să fie tată pentru a doua oară. În ce relații este cu Sofia, fata pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au trăit o poveste de dragoste scurtă din care a rezultat micuța Sofia. Deşi cei doi s-au despărţit, iar Sofia a rămas alături de mămica ei, prezentatorul TV are o relaţie foarte apropiată cu fetița lui.

Victor Slav nu uită și o vizitează cât poate de des pe Sofia şi petrece mult timp alături de ea. De asemenea, vedeta de la Kanal D a povestit faptul că el este cel care îşi manifestă dragostea tot timpul, în timp ce micuţa este mult mai rezervată.

Victor Slav are o fetita impreuna cu Bianca Dragusanu, pe Sofia
Victor Slav are o fetita impreuna cu Bianca Dragusanu, pe Sofia

Victor Slav îi spune Sofiei cât de mult o iubește

„Da, îi spun foarte des că o iubesc și ea e mai zgârcită, dar se întâmplă și atunci mi se topește inima când îmi spune. Îmi place că nu mi spune atunci când mă aștept eu, dar are niște momente când nu te aștepți. Stau și fac total altceva și vine și îmi ia mâna și o pupă și mă emoționez, mă topesc.

Zice: Te iubesc, tati. Este foarte, nu pot să explic în cuvinte. Sunt niște momente pe care n-ai cum să le uiți”, a declarat Victor Slav.

Lui Victor Slav i-ar mai place un copil

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a vorbit de curând despre posibilitatea de a deveni din nou tată, iar acesta nu a exclus asta. În vârstă de 41 de ani, Victor Slav a dezvăluit că și-ar dori să mai aibă încă un copil, însă momentan nu s-a gândit prea mult la acest lucru.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a spus Victor Slav pentru Viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe