Bianca Drăgușanu, campioana banilor de Revelion. Cât scoate de la Antena 1 (Exclusiv)

Badea Violeta 01.12.2021, 17:10
Bianca Drăgușanu, campioana banilor de Revelion. Cât scoate de la Antena 1 (Exclusiv)

Bianca Drăgușanu este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Diva reușește să atragă atenția cu orice apariție de-a sa, așa că nu este de mirare că va fi cea mai bine plătită invitată la Revelionul lui Dan Negru. Iată câți bani va primi blondina de la Antena 1!

Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru Revelionul lui Dan Negru

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din țara noastră. Diva este cunoscută pentru operațiile estetice, dar și pentru relațiile sale amoroase terminate prost care au adus-o pe primele pagini ale ziarelor de scandal.

Cu toate astea, blondina are o groază de fani care o apreciază și o consideră extrem de puternică. De altfel, diva este foarte mândră de evoluția sa. În prezent, Bianca Drăgușanu este total schimbată față de prima sa apariție publică. Aceasta a avut loc în anul 2000, la emisiunea „Din Dragoste”, de la Antena 1.

Vedeta s-a transformat fizic și nu numai. Acum, ea se află la un nivel la care își poate permite foarte multe lucruri, iar unii spun că este cea mai bogată femeie din România. De asemenea, blondina nu mai acceptă să apară oriunde, așa că televiziunile trebuie să scoată bani din buzunar când vine vorba de divă.

Anul acesta, Bianca Drăgușanu va putea fi văzută la Revelionul lui Dan Negru, de la Antena 1. Ca de fiecare dată, vedeta a negociat dur și va fi plătit regește pentru prezența ei în programul de divertisment. Reporterii celor de la Playtech.ro au aflat, în exclusivitate, ce sumă va încasa Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei.

Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, au declarat surse din anturajul vedetei tv pentru sursa de mai sus.

Se pare că blondina va filma, timp de două zile, câte opt ore pe zi, pentru Revelionul postului Antena 1, pe 3 și 4 decembrie, la Romexpo.

Bianca Dragusanu va fi prezenta la Revelionul lui Dan Negru
Bianca Dragusanu va fi prezenta la Revelionul lui Dan Negru

Bianca Drăguşanu, supărată pe Cătălin Măruţă

Bianca Drăgușanu nici nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Vedeta a fost invitată în emisiunea acestuia, dar lucrurile nu au decurs așa cum spera.

Deși s-a înțeles cu producătorii emisiunii asupra subiectelor care vor fi abordate, prezentatorul TV nu a s-a putut abține și a întrebat-o pe blondină, în direct, din ce bani trăiește.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătorul despre ce va fi în emisiune.

El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, spunea Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...