Victor Ponta, despre adevăratul obiectiv al măsurilor luate în timpul mandatului lui Iohannis: „Mă scandalizează”

Rădulescu Valentin 27.05.2020, 20:55
Victor Ponta, despre adevăratul obiectiv al măsurilor luate în timpul mandatului lui Iohannis: „Mă scandalizează”

Președintele PRO România a vorbit de curând despre realul obiectiv al măsurilor luate de către Klaus Iohannis în timpul mandatului. Acesta a mărturisit că se simte foarte deranjat și nu este de acord cu multe dintre acestea.

Victor Ponta a vorbit despre adevăratul obiectiv al măsurilor luate în regimul Iohannis

Victor Ponta a fost invitat miercuri la ”Marius Tucă Show”, acolo unde a vorbit și despre ce îl scandalizează în legătură cu regimul Iohannis. Președintele PRO România este de părere că nu există nici un obiectiv în aceste măsuri, înafară de alegeri. Ponta este deranjat de efectul pe care l-a avut pandemia asupra economiei și de faptul că românii sunt trimiși la sparanghel. Totodată, acesta a mărturisit și că vrea deschiderea antrenamentelor pentru sportivi.

„Mă scandalizează că mie, care înțeleg politica, îmi e clar: nu există nici un obiectiv decât chestia cu alegerile. Pandemia 0. Băsescu nu era. Nu îmi place Băsescu. Dar era om. Aici lucrurile sunt clare. Inconștiența economică – Faptul că nu s-a gândit la efectul peste 3,5,7 luni al distrugerii economice. Și chestia cu sparanghelul m-a scandalizat. Ne va afecta mult timp de acum încolo.”, a spus Victor Ponta, potrivit mediafax.ro.

Victor Ponta, despre adevăratul obiectiv al măsurilor luate în timpul mandatului lui Iohannis:
Sursă Foto: romaniatv.net

Victor Ponta susține că suntem mult mai corupți

Președintele PRO România a mărturisit că Adrian Năstase și-a făcut treaba mult mai bine, dar totodată el a lucrat cu doi șefi de stat, Băsescu și Iohannis. Acesta a vorbit însă și despre corupție, spunând că în România corupția este mult mai mai mare față de acum 10, iar Iohannis este iubit de americani și europeni

„E mai multă corupție acum față de acum 10 ani. Suntem în 2020. Domnul Iohannis e iubit de americani, de europeni. În România mai e o singură companie care produce medicamente, Antibiotice Iași. Statul a rămas acționar majoritar.”, a mai adăugat Victor Ponta, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe