Victor Ponta candidează la Primăria Bucureștiului?! Anunțul care răstoarnă tot în politica românească

Diana Radu 02.07.2020, 19:12
Victor Ponta candidează la Primăria Bucureștiului?! Anunțul care răstoarnă tot în politica românească

Varianta partidului Pro România pentru Primăria Capitalei în alegerile contra Gabrielei Firea și a lui Nicuțor Dan este Victor Ponta. Încă, nu este o alegere definitivă, dar se poartă discuții în acest sens. Anunțul a fost făcut de către senatorul Adrian Țuțuianu.

Victor Ponta ar putea candida la Primăria Bucureștiului

Pro România vrea să aibă candidat unic la Primăria Capitalei și s-au gândit că una dintre cele mai bune variante ar fi Victor Ponta, deoarece este deja o persoanalitate foarte cunoscută în scena politică. În plus, liderul Pro România este pregătit să-și asume candidatura.

„Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu la Digi 24.

victor ponta, candidat, primaria capitalei, alegeri
Victor Ponta ar putea candida la Primăria Bucureștiulu 

Senatorul Adrian Țuțuianu a mai explicat că Victor Ponta ar avea șansa mari de câștig împotriva Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, deoarece ar atrage atenția publicului asupra confruntării Ponta-Firea. De asemenea, senatorul a mai dezvăluit că negocierile cu PSD pentru susținerea unui candidat unic au eșuat, deoarece aceștia și alianța Pro-România ALDE, o susțin pe Gabriela Firea.

„Prima opțiune rămâne Gabriela Firea, așa cu fost discuțiile până acum”, a spus Tăriceanu, dar a precizat și el că negocierile cu PSD pentru o alianță la alegerile din București sunt în desfășurare.

Opoziția de Dreapta, adică PNL, USR și PMP îl vor susține pe Nicușor Dan pentru un mandat de 4 ani la Primăria Capitalei, fiind siguri că acesta va câștiga.

Urmăriți Impact.ro și pe