Care a fost primul loc de muncă al lui Victor Ponta. Chiar el a făcut dezvăluirea

Redacția IMPACT 28.06.2020, 13:28

Cei mai mulți politicieni din România nu și-au descoperit decât foarte târziu pasiunea pentru politică. Din acest motiv, multe din ocupațiile avute înainte de a intra pe scena politică nu au avut legătură cu activitățile pe care le fac azi. Ai fi surprins să vezi ce ocupație avea Victor Ponta acum mulți ani în urmă.

Unde l-a dus viața pe Victor Ponta?

Absolvent al Facultății de Drept, din cadrul Universității din București și, ulterior, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, la secția Anticorupție, Urmărire Penală și Criminalistică, Victor Ponta a mai bifat anterior un loc de muncă mai puțin cunoscut în spațiul public.

Fostul premier al țării a dezvăluit în urmă cu ceva timp că prima sa ocupație, a fost cea de lucrător într-un fast-food, loc din care a plecat cu o mare pasiune pentru burgeri.

Interesant de urmărit este faptul că acest loc de muncă nu l-a avut în România, ci în Franța, acolo unde tânărul Victor Viorel Ponta plecase într-un schimb de experiență cu alți elevi din Franța, pasionați de baschet, la fel ca el. Gustul libertății l-a cuprins atât de tare încât a decis să rămână acolo, deși nu știa limba franceză și nu mai avea decât 20 de dolari în buzunar. Așa a ajuns la acest fast-food, unde prăjea cartofi.

„În 1990, am lucrat la un fast food la Paris. Evident că, fiind emigrant, nu aveam voie să lucrez în față, la casă. Și am lucrat în spate și pe lângă faptul că am rămas cu pasiunea pentru burgeri, n-a murit după 30 de ani, am învățat și cum se fac.

Foarte mulți care au lucrat în fast food nu mai pot să mănânce burgeri. Eu dimpotrivă! Dacă mi-ar da voie autoritatea supremă culinară din casă, aș mânca în fiecare zi. Din fericire, nu-mi dă voie”, a spus Victor Ponta, la Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe