Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti a demisionat. Steluţa Mirela Croitoru ar fi întreţinut relaţii intime chiar în biroul din sediul instanţei

Nicu Stan 31.12.2021, 13:14
Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti a demisionat. Steluţa Mirela Croitoru ar fi întreţinut relaţii intime chiar în biroul din sediul instanţei

Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti a demisionat. Steluţa Mirela Croitoru ar fi întreţinut relaţii intime chiar în biroul din sediul instanţei unde era angajată. Judecătoarea a fost înregistrată făcând amor chiar în sala de judecată cu ajutorul unui dispozitiv pe care soțul ei, colonel de armată, i l-a pus în geantă. Între timp, soțul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru mai multe infracțiuni comise.

Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti, Steluța Mirela Croitoru, a demisionat după ce s-a aflat că a făcut amor chiar în sala de judecată

Este lovitură de teatru în ultima zi a anului 2021, după ce vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti, Steluţa Mirela Croitoru, a demisionat din funcţie.

Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti a demisionat după ce s-a aflat că a  întreţinut relaţii intime chiar în biroul din sediul instanţei.

Vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti facea amor in sala de judecata
Vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti facea amor in sala de judecata

Cum s-a aflat de ce făcea judecătoarea în sala de judecată

Demisia din funcție a Steluței Mirela Croitoru intervine după ce informaţiile legate de raporturile sexuale pe care judecătoarea le-ar fi întreţinut în biroul său de la Curtea de Apel Bucureşti au apărut nici mai mult nici mai puțin decât în decizia de condamnare a fostului ei soţ.

Potrivit libertatea.ro, soțul judecătoarei, colonel de armată, a fost condamnat de Tribunalul Militar Bucureşti, în primă instanţă, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieţii private, ameninţare, precum și pentru influenţarea declaraţiilor.

Steluța Mirela Croitoru visa la avansare

Steluţa Mirela Croitoru intenţiona să avanseze la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă, de curând, potrivit presei, s-ar fi retras din concurs. Astfel, ca urmare a apariţiei informaţiilor referitoare la acest caz, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel, ajungând simplu judecător.

De asemenea, preşedintele CSM, Bogdan Mateescu, a spus că aşteaptă demisia din magistratură a judecătoarei.

Se așteaptă demisia Steluței Mirela Croitoru din magistratură

„Eu aşteptam demisia din magistratură, nu doar din funcţia de conducere. Încă o aştept”, a declarat Bogdan Mateescu, potrivit adevarul.ro.

Dosarul soțului judecătoarei a fost deschis în anul 2019, după ce magistratul a descoperit în geantă un dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi fost înregistrate mai multe activităţi zilnice legate de serviciu, cum ar fi deliberări la finalul unor procese, dar şi o partidă de amor pe care judecătoarea ar fi făcut-o cu un alt bărbat decât soţul ei. Confruntat şi ameninţat cu dosar penal, acesta ar fi agresat-o şi ameninţat-o, conform înregistrărilor pe care femeia le-ar fi depus la dosar.

De ce nu poate fi exclusă din magistratură Steluța Mirela Croitoru

„În data de 13.10.2019, în jurul orelor 17.00, persoana vătămată a întreţinut relaţii sexuale cu numitul E. în biroul de serviciu din cadrul Curţii de Apel Bucureşti”, se arată în hotărârea magistraţilor.

La acest moment este dificil a se lua în calcul excluderea din magistratură pentru că înregistrările obţinute ilegal nu pot fi folosite ca probe pentru cercetarea disciplinară.

Urmăriți Impact.ro și pe