Concurenta de la Survivor 2021 care a avut relaţii intime cu doi colegi. Cine a făcut-o de ruşine

Badea Violeta, Mirabela Năstase 23.07.2021, 08:14

Apar noi dezvăluiri incendiare despre una dintre fetele de la Survivor România 2021! După ce competiția din Republica Dominicană a luat sfârșit, războinicii și faimoșii au început să se întreacă în declarații care mai de care mai picante. Iată cine este concurenta de la Survivor 2021 care a avut relaţii intime cu doi colegi!

Concurenta de la Survivor 2021 care a avut relaţii intime cu doi colegi

Unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor 2021 a fost nimeni altul decât Zanni, marele câștigător al competiției. Cunoscut pentru stilul său direct, fostul faimos a oferit câteva detalii incendiare despre una dintre fostele concurente din cadrul show-ului de televiziune.

Cântărețul a făcut declarații despre Roxana Ghiță. Acesta nu s-a ferit să spună că a plăcut-o pe frumoasa războincă, dar nu i-a plăcut faptul că ea a flirtat cu mai mulți băieți din competiție. Mai mult decât atât Zanni susține că Roxana Ghiță a întreținut relații intime cu Musty.

Despre cei doi s-a spus în emisiune că ar fi existat mai mult decât o simplă relație de prietenie. De asemenea, câștigătorul Survivor România 2021 a spus că nu este exclus ca Roxana să fi avut relații intime și cu Andrei Dascălu.

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor.Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine.

I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus protejatul lui Alex Velea.

Concurenta de la Survivor 2021 care a avut relatii intime cu doi colegi
Concurenta de la Survivor 2021 care a avut relatii intime cu doi colegi

Roxana Ghiță s-ar fi cuplat cu Andrei Dascălu

Roxana Ghiță s-ar fi despărțit de iubitul ei și  s-ar fi cuplat cu Andrei, fostul coleg de la Survivor România. Sportiva a recunoscut încă din show că îl place, iar fanii se așteptau deja la o poveste de dragoste la revenirea lor în țară.

Anunțul că cei doi ar forma un cuplu a fost făcut de Sindy. Aceasta susține că cei doi și-ar fi dat frâu liber sentimentelor în Vama Veche, acolo unde mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru a petrece câteva zile.

„Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, a spus Sindy la Ștafeta mixtă.

Imediat după ce s-a terminat competiția, amândoi au recunoscut că a fost o chimie între ei și în timpul concursului. Cu toate astea, nu s-a legat nicio idilă pe parcursul show-ului din Republica Dominicană. Roxana spune că relația pe care o are în prezent este bazată pe încredere, dar a recunoscut că iubitul său a fost gelos pe Andrei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...