Vica Blochina, în pragul leșinului pe traseul de la Survivor. Vedeta a cedat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Vreau să plec acasă”

Anca Manolica 25.01.2023, 08:25

În ediția de marți seară, 24 ianuarie, a Survivor România 2023, Faimoșii și Războinicii au luptat în cursa pentru imunitate, echipa câștigătoare fiind cea a vedetelor. După ce, cu o zi înainte, Carmen Grebenișan acuzase stări de rău, necesitând ajutorul medicului, acum  a venit rândul Vicăi Blochina, aceasta leșinând după încheierea meciului.

Vica Blochina, dusă pe brațe la medic

Competiția din Republica Dominicană este una extrem de dură, care îi face pe mulți dintre concurenți să își învingă limitele, fricile. Este una dintre cele mai mari provocări din viața lor, pentru că stresul, lipsa hranei, dorul de casă, dar și de confortul de zi cu zi, dormitul în junglă nu sunt deloc factori ajutători. Din contră, fac multe „victime” printre participanți.

Iar în ediția de marți, 24 ianuarie, a fost rândul Faimoasei Vica Blochina să se simtă rău. După ce vedeta a câștigat jocul de imunitate alături de colegii ei din echipa sa, a acuzat stări de rău, a început să plângă, după care a leșinat, fiind nevoie de intervenția medicului.

Deși au câștigat meciul de imunitate la Survivor România 2023 împotriva Războinicilor cu 10 la 6 și, în acest fel, s-au asigurat că nu va pleca nimeni din echipa lor acasă, Faimoșii nu s-au putut bucura din plin, din cauza acesteia.

Vica Blochina a acuzat stări de rău în ediția de marți, 24 ianuarie
Vica Blochina a acuzat stări de rău în ediția de marți, 24 ianuarie

„Vreau să plec acasă”

Deodată, fosta balerină și-a dus mâinile la față și a început să plângă. „Îi e rău lui Vica, măi! Doctor! Teo! Domnul Teo”, au strigat Faimoșii când au văzut că acesteia s-a făcut rău. Și-a pierdut cunoștința, iar coechipierii săi i-au dat rapid cu apă pe față și au întins-o pe bancă.

După ce și-a mai revenit, a fost dusă pe brațe la medic de colegii ei de echipă. „N-are aer! Ușor cu capul!”, au mai strigat disperați colegii de echipă. Vica Blochina a fost tratată de medicul Teo, deja celebru la Survivor România.

Ulterior, în cadrul Consiliului de eliminare, acolo unde Războinicii au fost nevoiți să se voteze între ei, Vica a spus și ea câteva cuvinte despre starea de sănătate.

„Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă (..)

Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”, a spus blondina.

Citește și: Alimentul care îi îmbolnăvește pe concurenții de la Survivor România. Îl mănâncă toți fără să-și dea seama

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...