Momente de groază la Survivor România 2023. O concurentă din tabăra Faimoșilor s-a prăbușit în timpul probei, medicul a intervenit rapid

Anca Manolica 24.01.2023, 15:02

În ediția de luni seară, 23 ianuarie, Faimoșii și Războinicii au luptat în cursa pentru provizii, echipa câștigătoare urmând a primi 500 g de linte, fasole și orez. Oboseala, lipsa hranei, stresul dar și căldura toropitoare din Republica Dominicană și-au spus cuvântul în cazul uneia dintre vedete. Aceasta s-a prăbușit la pământ, având nevoie de intervenția medicului. Ce s-a întâmplat.

Momente de groază la Survivor România 2023

Competiția din Republica Dominicană îi face pe mulți dintre concurenți să își învingă limitele, fricile, fiind, poate, cea mai mare aventură a vieții lor. Faimoasa Carmen Grebenișan este cea mai recentă dintre „victime”, stresul, oboseala, lipsa mâncării, dar și soarele arzător au avut un cuvânt puternic de spus în cazul ei, în ediția de luni, 23 ianuarie.

Celebra influenceriță care s-a prăbușit, la propriu, pe nisipul dominican, imediat după terminarea traseului de parcurs. Deși nu a fost vorba de o accidentare, blondina a leșinat, având nevoie de îngrijiri din partea medicului echipei de filmare.

Concurentei i s-a făcut rău

Carmen Grebenișan și-a îngrijorat coechipierii după ce a terminat traseul. Concurenta a luptat împotriva Andreei Moromote, aceasta din urmă reușind să îi fure punctul. Imediat ce proba s-a încheiat, creatoarea de conținut s-a prăbușit pe nisip și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Momente de groază la Survivor România 2023 pentru Carmen Grebenișan
Momente de groază la Survivor România 2023 pentru Carmen Grebenișan

Teo, medicul din echipă, a sfătuit-o pe blondină să se întindă și nu i-a mai dat voie să intre pe traseu. Aceasta s-a aflat sub observație medicală până la finalul jocului, care a fost câștigat de echipa sa cu scorul de 10–6. Din păcate, starea de rău a vloggeriței a fost cauzată de insolație și de lipsa hranei.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat gazda emisiunii, Daniel Pavel.

„Am simțit de azi-noapte”

Carmen a spus că nu s-a simțit bine de cu o seară înainte, dar a ignorat acest lucru. După ce a primit îngrijiri medicale și a revenit pe bancă, alături de coechipieri, aceasta a spus câteva cuvinte despre starea sa.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”, a spus concurenta de la Survivor România.

Faimoșii au câștigat 500 g de linte, fasole și orez, victorie care a avut o bucurie enormă în tabăra lor.

Citește și: Alimentul care îi îmbolnăvește pe concurenții de la Survivor România. Îl mănâncă toți fără să-și dea seama

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...