Vica Blochina a pus ochii pe unul dintre foștii jucători ai lui Victor Pițurcă. „Are cel mai frumos corp”

Anca Manolica 05.09.2022, 14:06

Luna trecută, Vica Blochina a împlinit 47 de ani, ocazie cu care a organizat o mare petrecere. Printre invitații de seamă s-a aflat și un celebru fotbalist pe care blondina a pus ochii. Acesta a fost unul dintre sportivii pe care Victor Pițurcă, fostul ei iubit, i-a antrenat mult timp la naționala României.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a pus ochii pe un fost internațional

Vica Blochina a împlinit 47 de ani pe 8 august. Cu acceastă ocazie, fosta balerină a organizat o petrecere pe cinste la care au luat parte mai multe nume celebre. Printre invitații de seamă s-au aflat Marian Drăgulescu, Irisha, fosta concurentă de la Survivor România, Maria Constantin, dar și celebrul internațional Bănel Nicoliță, pe care Victor Pițurcă l-a antrenat la echipa națională.

Petrecerea organizată de Vica Blochina a avut loc la un local cu terasă și piscină din Snagov. A avut și muzică live care a întreținut atmosfera toată noaptea și nu i-a lăsat pe invitați să se așeze la masă nicio clipă, dar și un fotograf care a surprins toate momentele cheie. De departe, însă, cel care i-a atras atenția fostei amante a lui Victor Pițurcă a fost Bănel Nicoliță.

Vica Blochina și Bănel Nicoliță / foto: Libertatea
Vica Blochina și Bănel Nicoliță / foto: Libertatea

Ce a spus Vica Blochina despre fostul fotbalist de la FCSB

Frumoasa blondină s-a distrat de minune cu fostul fotbalist de echipă națională, cu care a făcut și un dans mai provocator. Ulterior, vedeta a declarat că este atrasă de trupul lui Bănel și a spus despre el că a fost cel mai frumos de la petrecere.

„Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar na, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație extraconjugală care a durat timp de 16 ani. Pe atunci, Vica avea 20 de ani, iar el 39 și era căsătorit. Pentru că fostul mare fotbalist al echipei Steaua avea deja o soție, atunci când a aflat că amanta a rămas însărcinată, a renunțat la ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...