Cum a pus Bănel Nicoliță mâna pe 10.000 de lei într-o singură seară. Fostul fotbalist a dat lovitura

Ana Anitoiu 15.08.2022, 13:49

Bănel Nicoliță a pus mâna pe suma de 10.000 de lei într-o singură seară. Fostul fotbalist, în vârstă de 37 de ani, a dat lovitura. La succesul lui au contribuit și cele două fiice ale sale, Amalia, în vârstă de 9 ani, și Natalia, cu doi ani mai mică decât sora ei.

Cum a obținut Bănel Nicoliță 10.000 de lei într-o singură seară

Bănel Nicoliță a obținut suma de 10.000 de euro după ce a câștigat finala săptămânii emisiunii „Splash! Vedete la apă”. În cadrul competiției, fostul fotbalist a făcut o săritură specială alături de cele două fiice ale sale, de pe platforma de 3 metri.

„Sincer, chiar am emoții foarte mari! (…). Eu am încredere în prințesele mele și ele au încredere în mine“, a spus Bănel Nicoliță despre acel moment.

Conform unui comunicat Antena 1, saltul lui Bănel Nicoliță punctat de jurații emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost realizat de la 5 metri. Modalitatea aleasă de sportiv a fost inedită. Fostul fotbalist a sărit în apă stând cu spatele la bazin, în șezut.

Cum a pus Banel Nicolita mana pe 10.000 de lei intr-o singura seara
Banel Nicolita, castigator

Bănel Nicoliță, surprins de câștigul de 10.000 de euro

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță s-a declarat surprins de faptul că a câștigat premiul în valoare de 10.000 de euro. În cadrul show-ului, el a executat de la 10 metri un salt special alături de Nick Casciaro. Artistul a sărit cu spatele, iar fostul fotbalist cu fața.

 „N-am crezut o secundă că pot să câștig Splash! Vedete la apă. Vreau să mulțumesc antrenorilor – Bogdănel și lui Cătălin – care au fost lângă mine… colegilor mei, care au stat tot timpul cu mine și m-au încurajat, publicului ăsta minunat și celor care ne urmăresc. Vă mulțumesc din toată inima!“, a mai spus Bănel Nicoliță, după ce a primit cecul de 10.000 de lei.

Nick Casciaro s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, la „Splash! Vedete la apă”, și a primit un sejur în resortul de cinci stele din Delta Dunării. Topul a fost completat de: Maria Constantin, locul trei; Vica Blochina, locul patru; Jazzy Jo, locul cinci, și Juno, locul VI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...