Ce meserie va fi obligat să aibă fiul lui Victor Pițurcă. Vica Blochina i-a interzis să fie fotbalist

Stan Filon 01.09.2022, 14:38

S-a aflat acum ce meserie va fi obligat să facă fiul lui Victor Pițurcă! Mezinul fostului selecționer se pare că nu prea are de ales, iar cea care decide este mama sa, fosta balerină Vica Blochina. Aceasta a împlinit recent vârsta de 47 de ani, moment în care a dat o petrecere de pomină, alături de toți prietenii săi. Petrecerea a avut și un dress-code: invitații au stat doar în costume de baie, iar fosta balerină a radiat de fericire printre prietenii săi.

Ce meserie va fi obligat să aibă fiul lui Victor Pițurcă

Așadar, Vica Blochina a împlinit 47 de ani, deși nu își arată vârsta deloc. Fosta balerină de la Melody arată fenomenal, însă a recunoscut că se și chinuie mult pentru a avea această formă de invidiat. Toată viața ei a fost o dietă prelungită, însă spune că atunci când renunță, face prăpăd, după care intră la un nou regim. Dar ce face atunci când are nevoie să slăbească rapid? Ei bine, bea doar apă plată, timp de 7 zile, fără să mai consume alimente.

„Nu sunt țiplă! Sunt doar normală, dar sunt fericită de tot ce se vede. Într-adevăr e foarte greu. Nu-mi spune de vârstă! Eu când aud din astea: mamă, ce bine era aia când era….Ce e asta? Dar, într-adevăr, toată viața mea a fost un regim! Stau liniștită șapte luni, nu beau, nu mănânc nimic și după rup lațul. Cel mai drastic regim: șapte zile, doar pe apă plată!”, a mărturisit Vica Blochina.

Ce meserie va fi obligat sa aiba fiul lui Victor Piturca
Ce meserie va fi obligat sa aiba fiul lui Victor Piturca

Petrecere în bikini

Ziua sa de naștere a petrecut-o în bikini, iar invitații au fost extaziați de formele fostei iubite a lui Victor Pițurcă. La petrecerea respectivă, i-a făcut cu ochiul tot un fotbalist. I-a plăcut mult de Bănel Nicoliță, care arată foarte bine, după cum a mai mărturisit mondena.

„Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”,  mai spus Vica.

„Aă ne faci păpușă, din mătușă”

Este conștientă că trecerea anilor o va afecta și pe ea, așa că vrea să fie pregătită. Cum? Ei bine, Vica Blochina a ales ce meserie va avea fiul ei. Nici nu vrea să audă să se facă fotbalist, ci medic estetician, pentru a-i da mamei lui o mână de ajutor, la bătrânețe.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a mai spus frumoasa blondină.

Edan este rodul iubirii dintre Vica Blochina și Victor Puțurcă. A fost o iubire secretă, care a durat nu mai puțin de 16 ani, deoarece fostul selecționer era deja însurat. Fostul fotbalist nu a vrut să-și recunoască copilul, însă Vica a demonstrat în instanță că Edan are ADN-ul tatălui său. Timpul a trecut, iar acum Edan petrece mult timp împreună cu celebrul său tată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...