Horoscop 2021 prezentat de Cristina Demetrescu. Schimbări majore pentru Scorpioni

Andreea Bisinicu 03.01.2021, 10:15
Horoscop 2021 prezentat de Cristina Demetrescu. Schimbări majore pentru Scorpioni

Horoscop 2021 prezentat de Cristina Demetrescu. Schimbări majore pentru Scorpioni, iar Balanțele își găsesc marea dragoste în acest an. Ce îți rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. Ne așteaptă un an plin de surprize și provocări pe toate fronturile. Cine sunt nativii care vor traversa o perioadă dificilă în următoarele 362 de zile și care sunt cele două zodii norocoase.

Horoscop 2021 prezentat de Cristina Demetrescu

Berbec

Berbecii sunt guvernați de planeta Marte și cu asta cred ca am spus tot. Sunt zodii vulcanice, puternice, hotărâte și dominante. Semnul lor de foc nu se lasă călcat în picioare de nimeni și dacă nu faci precum spune Berbecul, mai bine dă-te din calea sa.

Anul 2020 a fost unul destul de dificil pentru ei, dar 2021 promite să se revanșeze pentru asta. Deși nu vor avea mult noroc pe plan financiar și vor avea destule cheltuieli în prima jumătate a anului, 2021 este un an propice pentru Berbecii care vor să studieze și sunt pe drumul de a se regăsi. Astrograma nativilor Berbeci îi sfătuiește să facă lucrurile singuri și să nu se bazeze prea mult pe oamenii din jur.

Taur

Pentru Tauri, anul 2021 va fi un echilibru perfect între lucruri bune și lucruri neplăcute. Pe plan profesional Taurilor le merge foarte bine, schimbările care au avut loc sunt benefice pentru ei, în special pentru cei care și-au schimbat jobul sau au primit un nou proiect pe care îl așteptau de ceva vreme.

În a doua jumătatea a anului 2021, în viața nativului din zodia Taur va apărea un ajutor divin. Aici vorbim despre cineva care va te va sfătui, care te va călăuzi și va juca rolul unui salvator pentru tine. Este un an foarte bun pe plan financiar, Taurii vor câștiga mai mulți bani în 2021.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de un an senzațional. Anul aceste te ajută să crești, să evoluezi, să te maturizezi și să știi cu exactitate ce vrei de la viață. Mai mult de atât, 2021 este anul perfect de a călători în străinătate și de a-și face planuri de viitor. Vor apărea, în schimb, probleme în cuplu. Ai grijă, în special dacă ești pe punctul de a te căsători, s-ar putea ca nunta să se anuleze.

De asemenea, la capitolul sănătate nu stai foarte bine. În primele două luni poți suferi o operație. Ai multe frici și angoase de care trebuie să scapi.

Rac

În 2021, Racul intră în schimbări multiple, spune specialistul Cristina Demetrescu. Este zodia care definește verbul „a simți” și care trebuie să treacă printro serie de provocări de unul singur, deoarece nimeni nu-l poate ajuta. În acest an, Racii trebuie să se concentreze pe sănătate și job, fiind cele două trasee cele mai importante din viața lor. Karma lor este foarte puternică.

Fiind un mare amator al confortului, Racul este zodia sufletului. El nu vrea să iasă din zona lui de confort și se interiorizează atunci când apar problemele la orizont. Astrele te sfătuiesc să stai departe de colectiv și să îți protejezi sănătatea în anul 2021.

Ce rezerva horoscopul 2021 pentru toate zodiile
Ce rezerva horoscopul 2021 pentru toate zodiile

Leu

Pentru nativul din zodia Leu anul 2021 vine cu multe probleme. Leii vor avea o perioadă dificilă, cel puțin în primele două luni, ianuarie și februarie. Apar certuri în cuplu, relațiile se vor destrăma, iar reputația acestei zodii va avea mult de suferit. Anul Vărsătorului se pare că va fi o provocare pentru nativii Leu. Problemele conjugale apar din cauza planetei Saturn, care influențează relațiile.

Tot Saturn a fost cea care a guvernat relațiile în anul 2020, pe perioada pandemiei de coronavirus, iar acesta este motivul pentru care foarte multe cupluri s-au despărțit sau au divorțat.

Fecioară

Fecioarele sunt axate pe carieră, se concentrează mai mult pe partea profesională, pe locul de muncă, proiecte la job și alte lucruri care le vor aduce satisfacții în carieră și bani mai mulți. Anul 2021 le aduce Fecioarelor oportunități de a se dezvolta pe plan profesional.

În ceea ce privește viața sentimentală, Fecioarele care sunt într-o relație serioasă și vor să se căsătorească își pot programa nunta între lunile 13 mai și 28 iulie 2021, deoarece atunci este perioada propice pentru a-și uni destinele cu partenerii de viață.

Balanță

Anul 2021, pe plan amoros, este anul Balanței. Cea mai echilibrată, sinceră și sociabilă zodie este predestinată de a-și găsi jumătatea în acest an. Chiar dacă a trecut prin momente grele și este singură de ceva timp, astrele spun că Balanțele singure vor fi reunite, cât de curând, cu sufletele lor pereche. De trei ani de zile, zodiile de aer au trecut prin transformări sufletești cumplite, dar acum iată că este timpul ca Balanța să fie, din nou, fericită.

Atenție, totuși, la bani. Nu este o perioadă bună de a face credite sau de a da bani cu împrumut cuiva, pentru că acești bani se vor pierde. Concentrează-te pe lucrurile frumoase din viața ta, fericirea îți va bate la ușă foarte curând.

Scorpion

Pentru Scorpioni, anul 2021 aduce multe schimbări. Pentru ei, acest an este unul destul de domestic, în care se vor concentra pe viața de familie, pe armonia căminului, pe schimbat lucruri prin casă, achiziționat mobilă, decorat încăperi și diverse lucruri de acest gen.

Este un an bun pentru iubire, dar nu pentru căsătorie. O nouă iubire apare în viața Scorpionilor. Din a doua jumătate a anului apar câteva probleme. Din 18 iulie este recomandat să nu dai examen pentru a lua carnetul de conducere.

Care este zodia care si-ar putea anula nunta in 2021
Care este zodia care si-ar putea anula nunta in 2021

Săgetător

Pe Săgetători anul 2021 îi lovește acolo unde îi doare cel mai tare: nu e recomandat să studieze sau să călătorească. Vei avea un moment de cumpănă în care lucrurile nu vor mai merge conform planului pe plan profesional. Nu îți mai convine nimic, nu îți mai place ceea ce faci și vrei să schimbi totul într-o secundă, ceea ce nu se poate. Trebuie să ai răbdare, dacă vrei ca lucrurile să se rezolve.

Capricorn

Capricornii sunt pregătiți să investească mult în 2021, fie că vorbim de serviciu, de relațiile cu partenerul de viață sau cu familia. E un an propice pentru a face copii și pentru a te căsători, însă cel mai recomandat ar fi să lucrezi la astea după luna iulie. În prima jumătate a anului 2020 vei face o serie de alegeri nefericite. Fii optimist și lucrează la lucrurile care nu te mulțumesc pe tine la caracterul tău.

Vărsător

Anul acesta este anul Vărsătorului. După o lungă perioadă în care a suferit din iubire, a fost prizonierul diferitelor forme de boli, încercări și greutăți, iată că acum a sosit și timpul lui. Planeta Saturn se încăpățânează să te maturizeze. Nu mai face greșelile trecutului. E timpul să îți iei viața în piept, să fii asumat și să nu mai fugi de responsabilități.

Jupiter ți-a pregătit multe lecții de viață în anul 2021 pe care trebuie să le înveți. S-ar putea să ai probleme în familie, de aceea astrele îți recomandă să fii calm și să nu agiți apele.

Pești

Cei din zodia Pești apelează mult la introspecție în 2021. Anul curent le va aduce câteva provocări pe care le vor trece cu brio. Urmează o etapă de aprofundare, așa că ai grijă în ce relații te implici în următoarele luni de zile. Cei tineri vor fi tentați să-și abandoneze studiile, să consume substanțe interzise sau să se antureze cu persoanele greșite.

După jumătatea lunii iulie lucrurile încep să se așeze și vei avea parte de o surpriză din partea astrelor. Îți vei regăsi identitatea și lucruri magice se pot întâmpla, dacă ai puțină răbdare.

Urmăriți Impact.ro și pe