Horoscop ianuarie 2021. Surprize extrem de neplăcute pentru Raci

Ioana Bucur 03.01.2021, 13:03
Horoscop ianuarie 2021. Surprize extrem de neplăcute pentru Raci

Horoscop ianuarie 2021. Află ce influență vor avea schimbările astrologice asupra zodiilor, în prima lună a noului an. Dacă unii vor avea motive de bucurie, doi nativi ghinioniști se vor simți complet abandonați de orice fărâmă de noroc. Care sunt cele două zodii ce vor avea de pătimit, potrivit horoscop ianuarie 2021.

Horoscop ianuarie 2021. Primele zile ale noului an vor aduce o serie de provocări

După un 2020 ce a dat peste cap tot ce era perceput ca normal, firesc, este lesne de înțeles de ce trecerea în noul an nu va fi privită cu prea mult entuziasm. Potrivit astrologilor, cea mai bună abordare este optimismul și speranța că 2021 va îndrepta mult din ce a stricat anul precedent.

Potrivit horoscop ianuarie 2021, este momentul ideal pentru reflecție și schimbare. Analizați tot ce a mers prost în 2020 și căutați soluții pe care să le puneți în aplicare cât mai repede. Cu puțin noroc, anul în care tocmai am intrat poate marca un nou început, unul mai bun, mai fericit. În aceste zile, Marte se va muta din poziția sa post-retrograd. Această schimbare va aduce un plus de energie, putere de afirmare și, de ce nu, de luptă. Marte a staționat, în ultima perioadă, retrograd în zodia Vărsător, fapt ce a influențat dorința tuturor nativilor de a evolua, de a face un pas înainte spre împlinirea dorințelor, indiferent de obstacolele ce le-au ieșit în cale.

Schimbări importante, începând din data de 6 ianuarie. Efectele vor fi resimțite de toate zodiile

Astrologii anunță, în horoscop ianuarie 2021, o schimbare majoră, resimțită de toate zodiile, din data de 6 ianuarie, moment ce va marca tranzitul lui Marte în zodia Taur. Va fi punctul ce va aduce mai multă energie, pentru toți nativii, în special în ceea ce privește latura financiară, mai multă siguranță și mai mult confort.
Două zile mai târziu, pe 8 ianuarie 2021, este rândul lui Mercur să se mute, în semnul Berbecului, înspirându-i pe acești nativi să caute metode neconvenționale de a-și rezolva problemele. Venus în Capricorn va atrage atenția asupra relațiilor de cuplu și investițiilor de viitor, pentru familie.

Horoscop ianuarie 2021. Prima lună nouă din acest an

Prima lună nouă a anului 2021 se va ivi pe cer în noaptea de 13 ianuarie. Tot atunci, Uranus se va afla sub semnul Taurului, ceea le va aduce un plus de inspirație nativilor acestei zodii. Vom simți o nevoie parcă organică de a socializa, începând din 19 ianuarie, atunci când Soarele va ajunge în zodia Vărsător.

Horoscop ianuarie 2021 aduce veti proaste pentru două zodii ghinioniste

Taur

Potrivit astrologilor, prima lună a noului an nu va fi deloc ușoară pentru nativii Taur. Cu toate că, inițial, vor începe anul în forță, plini de optimism și de încredere, pe măsură ce se întorc la serviciu, vor simți cum concentrarea dispare aproape complet. Cu Jupiter în a zecea casă a Taurului, vor avea de depășit numeroase obstacole și probleme legate de libertate și individualitate.

Rac

Nici nativii Rac nu vor avea un început de 2021 strălucitor. Surprizele neplăcute par că se țin anț de ei. În primele două săptămâni ale lunii ianuarie, Soarele și Venus se vor afla în casa a șaptea a zodiei, aducând furtună. Nu vor putea face nimic pentru a-și schimba soarta, în următoarele zile, însă, spun astrologii, nu trebuie să uite că și cele mai grele momente din viață sunt trecătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI