Prinţul Harry a dezvăluit motivul pentru care a ieşit din familia regală. De ce era „sănătatea sa mintală” în pericol

Stan Filon 26.02.2021, 20:51
Prinţul Harry a dezvăluit motivul pentru care a ieşit din familia regală. De ce era „sănătatea sa mintală” în pericol

Prinţul Harry a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ieşit din familia regală! Fostul reprezentant al Casei Regale a Marii Britanii a acordat un interviu în care a vorbit deschis despre problemee care l-au făcut să-și ia pur și simplu soția și copilul și să plece.

Prinţul Harry a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a ieşit din familia regală

Prinţul Harry a fost prezent în platoul emisiunii ”Late Late Show” a lui James Corden, unde a vrbit despre proiectele în care este implicat în ărezent, dar a adus în discuție și motivul pentru care a decis să plece din familia Regală a Marii Britanii.

”Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică. Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut – mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora – este viaţa mea – deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru”, a spus Prințul Harry.

Printul Harry a spus care a fost adevaratul motiv pentru care a iesit din familia regala
Printul Harry a spus care a fost adevaratul motiv pentru care a iesit din familia regala

Au dat familia regală pentru contracte bănoase de divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit în California din luna aprilie a anului trecut. Tot de atunci au început să curgă și contratele din lumea divertismentului pentru cei doi. Cei doi au semnat contracte cu Netflix şi Spotify.

Prințul Harry se pare că nu vrea să se reîntoarcă la vechea sa viață, în sânul Familiei Regale, ba, mai mult, și-a anunțat retragerea definitivă. Imediat, a venit și răspunsul Familiei Regale, care l-a anunțat că își va pierde și ultimele titluri pe care le mai avea.

Prinţul Harry a comentat și cel mai nou serial care spune, cumva, povestea Reginei Elisabeta a II-a.”The Crown” este un serial Netflix cu milioane de fani din lumea întreagă. Nu și-a găsit însă prea mulți admiratori în sânul Familiei Regale britanice. ”Nu se prefac că spun adevărul. Este ficţiune. Dar este inspirat foarte liber din adevăr”, este de părere Prințul Harry.

”Bineînţeles că nu este precis, dar vă oferă o idee despre stilul de viaţă şi despre presiunile care vin cu aceasta”, a completat el, înainte de a concluziona: „Mă simt mai confortabil cu „The Crown” decât cu poveştile care circulă (în presă) despre familia mea, soţia mea şi despre mine, pentru că (…) unele articole de presă sunt prezentate ca adevărate”, a mai spus Prințul Harry.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...