VIDEO EXCLUSIV

Viața lui Bogdan Vlădău, schimbare radicală după ce a revenit de la Survivor. A recunoscut cel mai mare secret: “Am o înclinație către spiritualitate” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 18.04.2023, 15:25

Bogdan Vlădău recunoaște că a fost de mic atras de spiritualitate și că viața i s-a tranformat radical în ultimii 3 ani de când este organizator de retreat-uri în jungla amazoniană.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, fostul manechin ne-a povestit cum a pornit pe acest drum, cât lipsește de acasă, dar și că se bucură de susținere din partea soției sale, Gina Chirilă, așa cum și el se adapta condițiilor când ea lucra ca model și lipsea cu lunile de acasă.

Viața lui Bogdan Vlădău, schimbată radical

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt împreună de 10 ani și de aproape 3 ani sunt părinții unei fetițe adorabile, Katia. De când și-au mărit familia, cei doi își organizează agenda de lucru astfel încât unul dintre ei să se ocupe de copil. Micuța va începe din toamnă grădinița.

Știu că vrei să devii cea mai bună variantă a ta. Cum a început acest drum?

De fapt de când eram mic am avut așa o înclinație către spiritualitate. Am avut senzația și simțeam cumva că trebuie să fie mai mult decât ce vedem noi cu ochiul liber. Dincolo de lumea asta materială suntem și energie, suntem și spirit și așa mai departe. Deci a început cumva de când eram mic, după aceea am început și am intrat mai profund în lumea asta prin ortodoxie.

Am fost la muntele Athos de câteva ori, după care am ajuns la șamanism, am ajuns și în Amazon, acolo am făcut practici cu șamanii, cu mai multe plante și remedii pe care le au ei acolo. Cam așa a început drumul. Acum, de câțiva ani, deja organizez eu retreat-uri acolo, duc oameni din România cu precădere, dar din toată lumea, în general. Am avut oameni și din Costa Rica.

Unde au loc călătoriile astea?

Sunt retreat-uri în jungla amazoniană din Peru cu care colaborez. Vreau să încep să merg și în Brazilia, Ecuador. Tocmai am venit dintr-un retreat cu unii care cred eu că sunt cei mai buni din lume pe partea asta și am fost cumva acolo ca și participant ca să învăț de la cei mai buni și să pun și eu în practică.

Bogdan Vlădău, direct în Peru după Survivor

Dar ai făcut niște cursuri ceva înainte să începi jobul acesta?

Nu am făcut cursuri, nu se dau diplome pe partea asta, nu e ca la preoți, aici chiar trebui să duci o viață într-un anumit fel ca să poți să faci ceremoniile, să ai grijă de oameni. Sunt în pregătire și eu, ce-i drept, dar durează, e un drum care durează.

Practic, pe an, cam câte călătorii ai?

Se întâmplă din 2016, am avut contact prima dată cu fenomenul acesta, după care în 2020, imediat după ce m-am întors de la Survivor am organizat și prima călătorie, primul retreat în Peru.

Teoretic cât stai acasă, cât stai în Peru?

Pot să spun câte am avut până acum. Se pare că o să fiu mai mult plecat decât pe aici în următorii ani. Au fost câte 2-3 pe an până acum. Anul acesta vor fi doar 2 în Peru, probabil că va fi și unul în Ecuador, să vedem, probabil că și în Costa Rica.

Durează 14 zile, dar în sine retreatul durează 10 zile, facem 5 ceremonii cu șamanii, în zilele de pauză putem face și sesiuni de meditație, sesiuni de respirații holotropice, poate și sesiuni de intrat în gheață pe metoda wim hof, mai dăm la pește, ne plimbăm cu barca pe Amazon, sunt multe chestii de făcut.

Citește și Cum arăta Cosmina Păsărin la Vara Ispitelor. Puţini îşi mai aduc aminte de ea aşa!

Bogdan Vlădău: “Trebuie să ne împărțim un pic mai eficient timpul”

Gina cum privește lucrurile astea? Îțși merge bine din punct de vedere profesional, dar lipsești de acasă. Ea cum se descurca singură cu fetița?

Noi ne-am susținut reciproc de când ne știm și ne știm deja de 10 ani. Eu am susținut-o pe ea când călătorea ca și model, ea pleca câte două luni, nu câte două săptămâni ca mine.

Noi chiar ne susținem din toate punctele de vedere. Acum trebuie să ne împărțim un pic mai eficient timpul, pentru că a apărut și Katia noastră dragă și unul dintre noi oricum trebuie să stea aici, pentru că e deocadată mult prea mică să vină cu noi acolo. Face 3 ani în mai.

Citește și Detaliul care a schimbat mariajul Ginei Chirilă cu Bogdan Vlădău după episodul de infidelitate. „Nu sunt un exemplu”. VIDEO EXCLUSIV!

“Încă îl aștept pe Victor Slav să vină cu mine”

Dintre prietenii tăi au mers acolo să aibă parte de astfel de experiențe?

Îți dai seama că prima dată mi-am dorit să împărtășesc cu prietenii și cu familia. Nu e toată lumea pregătită pentru treaba asta, nu e pentru orice, aș minți dacă aș spune că e pentru absolut toată lumea.

Cine a fost pregătit și cine și-a dorit a ajuns, cine nu, nu. Încă îl aștept pe Victor Slav să vină cu mine. Încă nu a ajuns. În principal din lipsă de timp. Și el își petrece foarte mult timp cu fetița lui, e o mare iubire și acolo și atunci înțeleg perfect treaba asta, de aceea nici nu am insistat foarte tare.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe