Cum arăta Cosmina Păsărin la Vara Ispitelor. Puţini îşi mai aduc aminte de ea aşa

Badea Violeta 31.05.2022, 19:34

Cosmina Păsărin avea doar 18 ani atunci când a venit la Vara Ispitelor alături de iubitul ei de la acea vreme. În acea emisiune mai multe cupluri trebuiau să-și testeze fidelitatea. Pe lângă o experiență de neuitat, bruneta s-a ales și cu câteva proiecte televizate care au propulsat-o în lumea showbiz-ului românesc, însă puțini își mai aduc aminte cum arăta vedeta la începuturile sale. Iată câteva imagini de colecție!

Imagini de colecție cu Cosmina Păsărin. Cum arăta vedeta la Vara Ispitelor

Ai urmărit Vara ispitelor? Pentru cei care nu își mai amintesc emisiunea s-a difuzat în 2001, la Pro TV. Formatul era asemănător cu cel de la Insula Iubirii, show difuzat acum la Antena 1.

Emisiunea produsă de Mona Segall a adunat mai multe cupluri pe care le-au pus să-și testeze fidelitatea. Totul s-a petrecut pe litoral, unde fetele şi băieţi au fost cazați separat și au trebuit să reziste ispitelor.

De-a lungul acestui show, Cosmina Păsărin s-a remarcat imediat și după încheierea filmărilor, frumoasa brunetă a primit oferte avantajoase pentru a lua parte și la alte proiecte. De asemenea, Victor Slav şi Bogdan Vlădău, amândoi ispite, au câștigat notorietate dupa Vara Ispitelor.

Dezinvoltă și fără inhibiții, așa a apărut Cosmina Păsărin pe micul ecran și a reușit să-i cucerească rapid pe telespectatori. Curioșii o pot vedea în imaginile din galeria foto în fel de fel de ipostaze. De la tânăra zâmbitoare, cu părul lung și privirea atrăgătoarea, la tânăra sexi, încrezătoare, ce nu se sfia să poarte ținute mulate și decoltate.

Cosmina Pasarin la Vara Ispitelor 1
Cosmina Pasarin si Bogdan Vladau la Vara Ispitelor

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin

Acum, Cosmina Păsărin are 39 de ani și arată și arată la fel ca atunci, însă are mult mai multă experiență de viață. Deși nu mai este la prima tinerețe, vedeta reușește să se mențină într-o formă de zile mari. De curând, aceasta a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat.

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă.

Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere”, a declarat Cosmina Păsărin, citată de spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...