Câţi bani ia, de fapt, Alexandra Stan de la Survivor pe săptămână? Suma e uriaşă

Cristian Cojocaru 04.02.2021, 15:04
Câţi bani ia, de fapt, Alexandra Stan de la Survivor pe săptămână? Suma e uriaşă

Este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România însă mulți dintre fanii show-ului, nu știu cu cât sunt plătiți concurenții. Printre aceștia, Alexandra Stan dar și Jador, iau foarte mulți bani pentru a participa la Survivor România.

Cu câți bani sunt plătiți Alexandra Stan și ceilalți concurenți la Survivor România

Reality show-ul de la Kanal D, este deja în desfășurare de câteva săptămâni. Nume foarte cunoscute participă în cadrul competiției, dând dovadă de o condiție fizică neașteptată dar și de caractere diferite față de cum sunt în mod normal atunci când apar ”pe sticlă”. Miza pentru care luptă vedetele în Republica Dominicană este foarte mare.

Participanții din echipa Faimoșilor, au negociat sumele intens, ajungând să câștige sume fabuloase de pe urma concursului. Dintre aceștia, Jador pare a fi cel mai bine plătit dintre concurenți. În vârstă de doar 25 de ani, viața l-a învățat să negocieze temeinic, ajungând să bată palma cu producătorii emisiunii pentru suma de 4.500 de euro pe săptămână.

Interpretul și-a dorit dintotdeauna să ajungă în industria muzicală, lucru care s-a și întâmplat ulterior, fiind unul dintre cei mai în trend artiști ai momentului. Jador nu s-a ascuns în a-și expune povestea de viață, începând de jos. Cântărețul dă dovadă de o mare anduranță fizică, deși uneori ajunge la epuizare, simțul umorului pare să fie tot timpul în ”meniul” caracterului său.

Participanții din echipa Faimoșilor, au negociat sumele intens, ajungând să câștige sume fabuloase
Participanții din echipa Faimoșilor, au negociat sumele intens, ajungând să câștige sume fabuloaseParticipanții din echipa Faimoșilor, au negociat sumele intens, ajungând să câștige sume fabuloase

Concurentul care are 100 de tatuaje

Din aceeași echipă face parte și Alexandra Stan. Solista în vârstă de 31 de ani pare că se află pe cel de-al doilea loc în topul plăților celor de la Kanal D. Suma pe care aceasta a ajuns să o câștige în urma negocierilor se ridică la 2.500 de euro săptămânal. Un venit destul de bun având în vedere că în această perioadă de pandemie, mulți artiști acuză probleme financiare.

Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp nu se află nici ei mai prejos. Deși câștigă ceva mai puțin, inclusiv ei au dat dovadă de spirit de negociatori. În urma negocierilor, aceștia ajung să primească între 1.500 – 3.000 de euro pe săptămână. În același subiect, trebuie menționat și tânărul Zennidache, cunoscut și pentru faptul că este concurentul cu 100 de tatuaje.

Fiind la început de drum, artistul câștigă ceva mai puțin decât ceilalți coechipieri. Deși suma este una necunoscută, participarea sa la competiție reprezintă o bună rampă de lansare pentru Zennidache Edmond. În vârstă de doar 23 de ani de origine greacă, Zenni vine cu o poveste de viață impresionantă. A crescut într-un orfelinat iar talentul său a fost descoperit de către Alex Velea, care nu a ezitat să îl lanseze în show-biz cu ajutorul proiectului ”Golden Boy Society”.

Urmăriți Impact.ro și pe