Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 3 octombrie pe Antena 1

Daria Petrescu 03.10.2021, 13:05
Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 3 octombrie pe Antena 1

„Asia Express” sezonul 4 continuă duminică seara, 3 octombrie cu o nouă ediție de foc. Echipele continuă aventura pe Drumul Împăraților, iar cursa pare din ce în ce mai grea. Cu toate astea, vedetele aflate în competiție își găsesc motivația și fac tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe în concurs. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 3 octombrie pe Antena 1

Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 3 octombrie pe Antena 1

După ce săptămâna trecută concurenții au avut parte de provocări care mai de care mai complicate și au trăit din plin adrenalina, Asia Express, revine cu ediția 10, duminică, 3 octombrie.

De altfel, în ediția trecută, surpriza a fost una neplăcută, atunci când a avut prima eliminare. Alexandra și mama ei au părăsit Asia Express cu ochii în lacrimi, însă, mândre de experiența lor. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 3 octombrie pe Antena 1.

„Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”

Dumincă seară, de la 20:00, pe Antena 1, cele opt echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show, vor continua traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților.

Cursa pentru imunitatea etapei a treia se va lăsa cu un drum foarte lung de parcurs, de aproximativ 300 de kilometri, presărat cu misiuni ce îi vor scoate pe concurenți din zona de confort:

„În competiția asta fac niște lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Când e adrenalină faci lucruri pe care nu le mai gândești”.

Și pentru că nicio probă nu este ospăț la Asia Express și vedetele show-ului vor fi nevoite să mănânce contracronometru, la prima oră a dimineții, în jur de 40 de frigărui din carne de miel, acesta fiind criteriul de departajare la plecarea în cursă.

„Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”, va mărturisi Connect-R. ”Și dacă sunt moartă de foame, tot moartă de foame o să stau. Nu am cum să mănânc!”, îi va spune Patrizia Paglieri fiului său.

Ce s-a întâmplat la „Asia Express” miercuri, 28 septembrie

Anca și Alexandra Ungureanu, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, iar o a treia echipă, formată din Mihai și Elwira Petre, a fost nominalizată de către colegii de cursă. Astfel că, cele trei echipe au fost nevoie să plece în cursa pentru ultima șansă.

Aventura a început în forță miercuri seară, iar cei șase concurenți au fost provocați misiune după misiune să pregătească sau să facă rost de anumite produse, ca mai apoi să le împartă într-o zonă defavorizată – cartierul curcubeu din Kusadasi.

O ultimă probă, deloc pe gustul concurenților, a fost ultima încercare de foc a cursei pentru ultima șansă.

Ruleta ingredientelor le-a provocat pe vedete să deguste alimente tradiționale mai puțin comune, de la ochi și momițe de miel, la creier pane. Astfel, cele trei echipe au trebuit să învârtă roata ca mai apoi să mănânce în totalitate produsele din farfuria care se afla în dreptul săgeții.

Mihai și Elwira Petre, Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și au câștigat dreptul de a continua aventura celui mai dur reality show.

Alexandra Ungureanu și mama ei au părăsit „Asia Express”

Din păcate, diamantul a fost roșu, așa că, Alexandra Ungureanu și mama ei au fost nevoie să părăsească emisiunea. Chiar dacă drumul lor în competiție a fost unul scurt, cele două s-au bucurat din plin de experiență.

”Asia Express este o experiență de care îți vine să fugi, însă în același timp îți vine să o îmbrățișezi și să o ții strâns în fiecare clipă. Aici trăiești cu tine, încercând să te descoperi prin niște situații limită în care nu ai mai fost pus niciodată.

Și când simți că nu mai poți, mai poți…și încă mai poți. Rămâne regretul că nu pot să duc competiția mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă.

Dar asta este frumusețea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viața. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experiență trăită cât pentru o mie de vieți în doar câteva zile”, a mărturisit emoționată Alexandra Ungureanu.