Alexandra Ungureanu, gest formidabil cu marele premiu de la Bravo, ai stil! Nimeni nu se aștepta la asta (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 24.12.2020, 21:16
Alexandra Ungureanu, gest formidabil cu marele premiu de la Bravo, ai stil! Nimeni nu se aștepta la asta (Exclusiv)

După ce a fost desemnată cea mai stilată vedetă din România, Alexandra Ungureanu a făcut un gest formidabil cu mare premiu câștigat în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!”. În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru impact.ro, solista povestește mai multe detalii despre premiu și concurs.

Ce a ales să facă Alexandra Ungureanu cu marele premiu ”Bravo, ai stil!”

Alexandra Ungureanu a reușit să câștige marele premiu de 100.000 de lei, la concursul ”Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată de Kanal D. După o competiție acerbă, marea finală a fost între Alexandra și Theo Rose, ambele cântărețe foarte cunoscute de către români, și mai ales de telespectatorii care au urmărit emisunea cu sufletul la gură.

În urma bătăliei finale, Alexandra a fost cea care a plecat acasă cu trofeul dar și cu banii, asta după toate edițiile care au fost piperate cu scandaluri și critici între concurentele emisunii. Deși ținutele alese de către solistă au fost care mai de care mai extravagante și mai șocante, atât juriul cât și votanții au ales-o pe ea ca fiind cea mai bună din cadrul concursului.

În cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru impact.ro, artista a povestit ce va face cu cei 100.000 de lei dar și detalii despre parcursul competiției. Alexandra povestește că și-a dorit foarte mult accest titlu, pentru că este de părere că maturitatea stilistică la care a ajuns, a ajutat-o foarte multă să fie desemnată cea mai bună. Ținutele sale au redat atât povestea dar și stările sale, fiind printre cele mai apreciate vestimentații. Ea a lăsat publicul să o descopere și ca om, drept dovadă stând răspunsurile sale la criticile celorlalte competitoare.

”Pur și simplu cred că am avut noroc că susținătorii mei au fost puțin mai pătimași decât ai lui Theo. Ea este un artist extrem de pe val la ora actuală, cu o comunitate mare, și nu m-ar fi mirat să câștige. Publicul nu votează doar ținutele, ci și popularitatea. Dar iată că oamenii de acasă mă iubesc pentru ce am prezentat în acest show și au făcut diferența.”, a declarat cântăreața în cadrul interviului.

Alexandra povestește că și-a dorit foarte mult accest titlu, pentru că este de părere că maturitatea stilistică la care a ajuns, a ajutat-o foarte multă să fie desemnată cea mai bună.
Alexandra povestește că și-a dorit foarte mult accest titlu, pentru că este de părere că maturitatea stilistică la care a ajuns, a ajutat-o foarte multă să fie desemnată cea mai bună.

Pe ce se vor duce banii

La întrebarea reporterului, ce va face cu banii, aceasta a spus că va investi o partea în modă și muzică iar o parte îi va dona. Alexandra este de părere că pe lângă competențele indiscutabile cu privire la stil și modă, juriul trebuie să aibă și o abordare personală pentru a crea tensiune și emoție. Vedeta recunoaște că pentru a avea succes într-o astfel de competiție, este nevoie de muncă multă.

”Nu știu ce s-ar aplica altei concurente, dar eu am muncit pe brânci, m-am dedicat aproape tot anul acestui proiect. Am ieșit din zona de confort, acceptând acest gen de reality-show, și am riscat. Nu știam dacă publicul va aprecia ceea ce am eu de oferit în acest context, dincolo de latura mea artistică, și am constatat cu bucurie că oamenii mai vor să vadă la tv un om instruit, educat, cu discurs, cu principii.”, a mai adăugat solista.

Publicul a fost atent la reacția fiecăreia dintre concurente, lucru care i-a determinat să taxeze concret fiecare aspect. Dintre concurente, Deea Codrea i-a părut cea mai pregătită.

”Deea Codrea a fost, fără doar și poate, o concurentă extrem de bună, pregătită, și foarte muncitoare. Am fost convinsă până în marea finală că are șanse reale la titlu.”

Aceasta a mai recunoscut că parcursul său s-a schimbat cu mult înainte să câștige finala, acest lucru aducându-i mulți susținători. Pe viitor are mai multe proiecte la care dorește să muncească, în acest fel, va evita dezamăgirea susținătorilor câștigați de-a lungul concursului, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe