O fostă vedetă de la Asia Express pleacă din România. Îşi caută deja casă în străinătate

Badea Violeta 30.09.2021, 11:49
O fostă vedetă de la Asia Express pleacă din România. Îşi caută deja casă în străinătate

O fostă concurentă de la Asia Express vrea să plece din România. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat fanii că plănuiește să părăsească țara noastră. Iată despre cine este vorba și ce destinație a ales.

O fostă vedetă de la Asia Express se mută într-o altă ţară

O fostă concurentă de la Asia Express a șocat pe toată lumea cu ultimul său anunț de pe rețelele de socializare. Alina Ceușan, căci despre ea este vorba, vrea să părăsească țara natală și să se mute în străinătate, alături de partenerul ei de viață, hairstylistul Raul Tișa, și de copilul lor.

Momentan, celebra bloggeriță nu a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Cert este că blondina își va face bagajele și se va muta în Barcelona fie pentru afaceri, fie pentru a lua o pauză bine meritată de la tot stresul și activitatea pe care o desfășoară zilnic.

Înainte de a zbura către noua destinație, Alina Ceușan și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializarele și le-a cerut un mic favor. Vedeta le-a dezvăluit admiratorilor că se va muta doar pentru o perioadă în Spania,motiv pentru care este în căutarea unei locuințe foarte spațioase, moderne și cu proprietari serioși care să nu îi creeze probleme pe durata șederii în străinătate.

„Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși.

Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona. Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe Instagram.

 Alina Ceusan a participat la Asia Express în 2019
Alina Ceusan a participat la Asia Express în 2019

 Alina Ceuşan a participat la Asia Express în 2019

Anul 2019 a fost destul de solicitant pentru Alina Ceușan. Celebra bloggeriță a participat la Asia Express și a făcut echipă cu buna ei prietenă, Carmen Grebenişan. În același an, aceasta s-a căsătorit cu Raul Tișa.

Frumoasa bloggeriță a avut grijă de imagina ei chiar și în această competiție extrem de dificilă de la Antena 1. Cele două au mers pe trasee cu o borsetă, unde aveau toate instrumentele necesare pentru a se coafa și aranja.