Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie pe Antena 1

Daria Petrescu 20.09.2021, 10:29
Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie pe Antena 1

Unul dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1, Asia Express, sezonul 4, a avut premier ape 18 septembrie. Așa cum era de așteptat, concurenții au dat deja piept cu primele probe care le-au cam dat bătăi de cap. De altfel, încă din prima ediție, aceștia au fost puși în situația de a-și căuta singuri cazare în Turcia. Emisiunea continua cu o nouă ediție săptămâna aceasta. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie pe Antena 1

Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie pe Antena 1

Asia Express se zonul 4 a venit cu surprize și nervi întinși la maximi. Din cauza emoțiilor, unii concurenți abia ți-au stăpânit lacrimile. Connect-R a fost cel care a vrut să renunțe, considerându-se prea slab pentru aceast show. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie pe Antena 1

Panică și adrenalină, în prima ediție „Asia Express” sezonul 4

Concurenții au fost puși și de această data, în cele mai dure  situații și au avut parte de o cursă memorabilă. Cu toate astea, cel mai greu moment al zilei a fost cel în care au fost nevoiți să își caute cazare.

După o misiune grea și obositoare, Irina Fodor le-a transmis prin stație concurenților că trebuie să se oprească și să își caute cazare, iar cursa va continua a doua zi.

Acest lucru nu a fost deloc ușor, mai ales că pandemia lua amploare, iar oamenii se temeau să îi primească în casa lor. Concurenții au fost nevoiți să îi convingă pe localnici că sunt oameni de îngredere, iar majoritatea dintre ei, chiar au reușit fără prea mult efort.

 Ce s-a întâmplat în ediția de duminică seara

Duminică seara, cele 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților au continuat aventura vieții lor într-o nouă ediție plină de adrenalină și de suspans.

Traseul fragmentat de nenumărate misiuni și distanța considerabilă de parcurs între steagurile Asia Express sub regulile stricte ale pandemiei  și-au spus cuvântul asupra stării de spirit a concurenților.

”Mă pun în genunchi, pup și pământul! Fac orice doar să ne ia cineva!”, a spus Lidia Buble.

„Nu ne-a venit să credem! Eram șocați! Erau 20 de oameni care încercau să se înțeleagă din turcă în engleză, din engleză în turcă. Am fost cercetați, verificări după verificări”, a declarat și  Emi. În cele din urmă, aceștia și-au îndeplibit cu greu probele, iar oboseala și-a spus deja cuvântul.

Premieră la Asia Express- concursul Pașaport de Asia

Odată cu acest sezon, Asia Express pune în joc o super experienţă pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

Asia Express – Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, a lansat concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat .

Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului. Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența Asia Express

„Concursul a început din seara premierei sezonului 4, iar mecanismul este unul simplu. Săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a intamplat în seara respective”, au transmis organizatorii.