EXCLUSIV

Veşti rele despre Gabi Luncă. Ce se întâmplă acum cu îndrăgita solistă. „A rămas doar să ne rugăm”

Ana Anitoiu 01.04.2021, 22:23

Veşti rele despre Gabi Luncă. Solista de muzică populară și lăutărească a fost diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni. Fiica ei cea mică, Rebeca Onoriu, a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact ce se întâmplă acum cu îndrăgita artistă.

Ce se întâmplă acum cu Gabi Luncă. ”A rămas doar să ne rugăm”

După ce s-a infectat cu coronavirus, Gabi Luncă a fost internată la Spitalul “Matei Balș”, iar apoi la Spitalul Județean Ilfov. Acum, potrivit fiicei ei, cântăreața în vârstă de 82 de ani este în continuare internată. Rebeca Onoriu a spus că s-a făcut tot ce se poate face pentru ca mama ei să se recupereze și că familia așteaptă acum vindecarea ”de la Dumnezeu”.

“Ce pot să vă zic? Că este bine? Nu, nu este, este în spital. Că o să fie bine? Ce garanție am? Sunt atât de tristă, încât nu am cuvinte. Dacă era vorba despre o boală anume știam ce să zic, dar este vorba despre COVID. COVID-ul este pervers! Joacă ciudat! Nu caut să liniștesc pe nimeni cu declarațiile mele, dar nici să agit, vreau doar ca mama să fie bine. A rămas doar să ne rugăm și atât! Sunt realistă în tot ce se întâmplă. Omenește s-a făcut tot ce se știe și se poate face. Așteptăm vindecarea de la Dumnezeu”, a spus Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Vesti rele despre Gabi Lunca. Ce se intampla acum cu indragita solista.
Gabi Lunca

Cum s-a îmbolnăvit Gabi Luncă de COVID-19

Gabi Luncă are o familie numeroasă. Artista are trei fete – Estera, Sara și Rebeca, și un băiat, Emanuel, care în anul 2019 a candidat la alegerile prezidențiale. Potrivit apropiaților ei, cântăreața a luat coronavirus de la menajeră. Pe de altă parte, fiica ei cea mică a declarat anterior că mama ei ar fi luat virusul de la unul dintre nepoții ei. Inițial, solistei nu i s-a spus că a fot diagnosticată cu COVID-19, ci cu o pneumonie. Mai multe detalii, AICI!

“Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea, dată fiind şi vârsta. În a treia zi de boală a scăzut saturația la 90%”, au fost informațiile familiei cântăreței Gabi Luncă.

Gabi Luncă a învins cancerul la sân

În urmă cu câțiva ani, Gabi Luncă a mai avut de-a face cu o problemă de sănătate gravă. Atunci, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer la sân și a învins boala.

”Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo, în salon. Ședințele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut părul extrem de mare și, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, spunea Gabi Luncă, după ce a învins cancerul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...