Vești proaste pentru soacra lui Cătălin Cherecheș. Crăciunul și Revelionul o vor prinde în arest. Ce se întâmplă cu soțul ei

Ionuț Vieru 20.12.2023, 17:28
Vești proaste pentru soacra lui Cătălin Cherecheș. Crăciunul și Revelionul o vor prinde în arest. Ce se întâmplă cu soțul ei

Soacra lui Cătălin Cherecheș a fost arestată preventiv de către autorități pentru dare de mită. Recent, Curtea de Apel Târgu Mureș a decis ca aceasta să rămână după gratii de sărbători.

Soacra lui Cătălin Cherecheș rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Târgu Mureș a decis ca soacra lui Cătălin Cherecheș să rămâne în arest preventiv, ceea ce înseamnă că își va petrece Crăciunului și Revelionul după gratii. În același timp, soțul ei va merge în arest la domiciliu, la Reghin.

Cei doi sunt acuzați de dare de mită și complicitate la dare de mită, după ce au încercat să-l ajute pe primarul din Baia Mare să obțină o soluție favorabilă lui într-un dosar penal de corupți ce îl viza.

Pe data de 25 octombrie, soacra acuzatului ar fi luat legătura cu ruda unui dintre judecătorii care se ocupau de cazul respectiv și s-ar fi oferit să achiziționeze o afacere cu o sumă cuprinsă între 50.000 și 100.000 de euro, în același timp, indicând și posibilitatea remiterii unor alte foloase necuvenite, a precizat DNA.

Citește și: Soacra primarului Cherecheș ar fi oferit 100.000 de euro mamei unui judecător pentru o pedeapsă rezonabilă pentru edil | Surse

Soacra lui Cătălin Cherecheș va rămâne după gratii de sărbători
Soacra lui Cătălin Cherecheș va rămâne după gratii de sărbători

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul Cătălin Cherecheș a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. De frică, acesta a fugit din țară, însă a fost dat în urmărire internațională și prins în Augsburg, Germania.

„În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional”, anunţă Poliţia Română.

Citește și: Captura fantastică pe care au prins-o polițiștii după ce l-au arestat pe Cătălin Cherecheș. Ce avea în buzunare

Surse din Poliție precizează că primarul din Baia Mare încerca să fugă din Germania. Acesta a fost depistat în timp ce se deplasa cu mașina, alături de o mătușă, circulând cu 200 de km pe oră.

Cherecheș a ieșit din România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, cu Ungaria, la ora 07:49, înainte de pronunțarea sentinței, sub identitatea unei rude.

Urmăriți Impact.ro și pe