Vești proaste pentru Dennis Man. Fotbalistul român s-a accidentat și nu va mai juca în acest sezon

Sorin Barbu 27.04.2022, 10:40
Vești proaste pentru Dennis Man. Fotbalistul român s-a accidentat și nu va mai juca în acest sezon

Lovitură dură pentru Dennis Man. Internaționalul român s-a accidentat la un antrenament și nu mai juca deloc pentru Parma în acest sezon. Medicii i-au spus că este vorbă de o entorsă la gleznă.

Dennis Man s-a accidentat și ratează finalul de sezon

Dennis Man nu a fost în lot la partida cu Perugia, după ce s-a lovit la un antrenament înaintea partidei. În prima fază, medicii au crezut că nu este ceva serios, dar au spus că este mai bine să fie menajat. După mai multe teste au aflat că este vorba de o entorsă la gleznă. În aceste condiții, sezonul s-a terminat pentru internaționalul român.

Parma mai are de disputat două partide în Serie B, cu Alessandria, pe 30 aprilie, și la Crotone, pe 6 mai, iar rezultatele acestora nu mai sunt foarte importante pentru că echipa nu are emoții privind retrogradarea, dar a renunțat de mult și la visul de promovare.

Confruntările i-ar fi fost de mare ajutor lui Dennis Man care își dorește foarte tare să plece de la AC Parma, din Serie B, iar dacă ar fi jucat bine ar fi avut mai multe șanse să prindă un transfer în Serie A, mai ales că în ultimele partide a jucat foarte bine.

„Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer la Sampdoria, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali la gsp.ro acum câteva zile.

Dennis Man a jucat în 26 de partide în acest campionat pentru AC Parma și a marcat trei goluri. În ultimele două luni a fost titular incontestabil și la un meci a primit chiar banderola de căpitan de la antrenorul Giuseppe Iachini.

Presa italiană a scris că jucătorul român costă între 10 și 12 milioane de euro, iar de serviciile lui s-a interesat Atalanta. AC Parma l-a transferat în anul 2020 de la FCSB cu 11 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe