Vești bune pentru Cristina Cioran. Când va putea să-și ia fetița acasă (Exclusiv)

Badea Violeta, Ana Chivu 31.08.2021, 08:29
Vești bune pentru Cristina Cioran. Când va putea să-și ia fetița acasă (Exclusiv)

Cristina Cioran este în culmea fericirii! La începutul lunii iulie, actrița a născut prematur, la numai șapte luni de sarcină. La momentul acela, medicii au decis că micuța trebuie să rămână în spital, într-un incubator. Recent, vedeta a primit vestea cea mare. Ema o să ajungă acasă, lângă părinții ei. Iată când se va întâmpla acest lucru!

Când va fi externată fetița Cristinei Cioran

După aproape o lună și jumătate, Cristina Cioran poate respira ușurată. Medicii de la maternitate i-au dat asigurări că micuța Ema a depășit perioada critică și va putea ajunge acasă, lângă părinții ei.

Copilul avea doar șapte luni atunci când s-a născut și a rămas în incubator, sub supravegherea cadrelor medicale. Au fost momente dificile pentru Cristina Cioran și Alex Dobrescu, dar acum pot zâmbi din nou. Partenerul de viață al vedetei a dezvăluit când își vor lua copilul acasă.

„Suntem bine cu toții, din fericire. Este adevărat, nu ne-a fost ușor, dar uite că am reușit să trecem peste toată această perioadă dificilă din viața noastră! Copilul urmează în câteva zile să îl externăm și sper ca totul să fie bine.

Mergem la spital să o vedem de fiecare dată când putem. Regulile în spitale sunt destul de stricte din cauza COVID-ului după cum știm cu toții. I-am pregătit deja și camera ei. Este toată de culoare roz.

Avem emoții pentru când o să vină acasă și eu și Cristina și cred că și micuța. Este un copil dorit de noi. Este și normal să se întâmple așa.

Eu cred că o să ne descurcăm, chiar dacă avem emoții. Eu mai am un copil dintr-o altă căsătorie și știu în mare parte despre ce este vorba.”, a declarat Alex Dobrescu, citat de playtech.ro.

Cristina Cioran a povestit cu ce probleme de sanatate s-a confruntat
Cristina Cioran a povestit cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a născut prematur, la doar 29 de săptămâni de sarcină. Vedeta a trecut prin momente extrem de dificile, fiindcă sarcina a fost una cu probleme. Înainte de a-și aduce pe lume fetița, actrița povestea cu ce problemă se confruntă.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin.

Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa crește odată cu bebelușul. Va trece!”, a declarat Cristina Cioran când era gravidă în șase luni, conform spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...