Cristina Cioran, primele declarații despre fetița sa, rămasă în spital. Prin ce momente grele trece vedeta. EXCLUSIV

Oana Pascaru 09.08.2021, 17:57

Cristina Cioran traversează o perioadă destul de dificilă din viața sa. Simpatica actriță de telenovele a născut în urmă cu aproape trei săptămâni prematur o fetiță care nu cântărește nici măcar două kilograme. Contactată de reporterii Impact.ro vedeta ne-a mărturisit că i se rupe sufletul din cauză că a trebuit să își lase copilul internat, într-un incubator, pentru a o aduce la kilogramele de supraviețuire.

Cristina Cioran, despre fiica ei

În urmă cu câteva luni, Cristina Cioran declara public că sarcina este în parametrii normali și că așteaptă foarte mult să își strângă la piept fetița mult dorită atât de ea cât și de iubitul său, Alex. Lucrurile au luat însă o altă întorsătură după ce vedeta a fost nevoită să nască prematur. Fapt pentru care blondina s-a externat singură, de la spital, lăsând-o pe micuță în incubator.

”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție. Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”, a mai scris Cristina Cioran pe Instagram.

Contactată de reporterii Impact.ro, Cristina Cioran ne-a mărturisit că micuța lor trebuie să stea mai mult în spital decât era prevăzut inițial: “Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”.

Cristina Cioran, primele declaratii despre fetita sa, ramasa in spital
Cristina Cioran si partenerul ei

Cristina Cioran, mamă la 44 de ani

Celebra prezentatoare a devenit mamă la vârsta de 44 de ani când se aștepta mai puțin. Aceasta a avut mai multe probleme, din cauza dezvoltării uni fibrom în timpul sarcinii. ”Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic. Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece”, mărturisea Cristina Cioran.

De precizat este și faptul că vedeta era programată să nască prin cezariană, la o clinică privată, cu medicul care i-a urmărit sarcina. Toate planurile s-au dat peste cap, după ce Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital, aducând pe lume o fetiță înainte de termen.

Urmăriți Impact.ro și pe