Cristina Cioran a plecat la mare cu iubitul, deși bebelușul nou-născut e încă la incubator. Cum s-a justificat în fața fanilor

Ana Anitoiu 29.07.2021, 22:01

Cristina Cioran a plecat la mare cu iubitul ei, Alex Dobrescu, deși bebelușul lor nou-născut se află încă la incubator. Vedeta a explicat de ce a făcut acestă alegere la scurt timp după nașterea prematură și a dat detalii despre fiica ei.

De ce a plecat la mare Cristina Cioran, deși bebelușul nou-născut e încă la incubator

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a explicat că a mers la mare în contextul în care fetița ei, Ema, născută prematur, este ținută în continuare la incubator, sub observația medicilor. Vedeta nu are voie să o vadă decât de două ori pe săptămână.

“Am fost o zi la mare, la mama, eu sunt din Constanța. Eu îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie. E foarte greu să accept situația de fapt. Sper ca într-o săptămână două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung”, a explicat actrița, într-un Instastory.

Cristina Cioran a plecat la mare cu iubitul, desi bebelusul nou-nascut e inca la incubator. Cum s-a justificat in fata fanilor
Cristina Cioran

Cristina Cioran, dezvăluiri despre fiica ei

De asemenea, Cristina Cioran și-a asigurat fanii că fetița ei se află pe drumul cel bun și că în salonul în care se află ea mai sunt patru bebeluși – două fete și doi băieți ai căror părinți trebuie să accepte aceleași reguli pentru a-i vedea.

”Ema e bine, se dezvoltă bine, respiră singurică, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi un pas important pentru ea. Acolo în salon, la incubator, mai are patru colegi de cameră: două fetițe și doi băieți, care sunt în aceeași situație. Mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test Covid și cu aprobare de la management”, a spus vedeta.

Cristina Cioran, momente dificile

Anterior, Cristina Cioran a publicat un mesaj prin care a mulțumit pentru toate urările frumoase pe care le-a primit în această perioadă dificilă. Ea a precizat că a fot externată pentru că în spital sunt reguli stricte și nu i-a mai putut fi prelungită internarea, chiar dacă fetița ei a rămas la incubator. Vedeta a adăugat că ea și iubitul ei încearcă să se înarmeze cu răbdare și credință.

”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție.

Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”, a mai scris Cristina Cioran pe Instagram.