Vestea teribilă de care Laura Lavric a fost ferită de familie. Când i-au spus-o, într-un final, a leșinat lângă mașină

Nicu Stan 24.02.2022, 09:01
Vestea teribilă de care Laura Lavric a fost ferită de familie. Când i-au spus-o, într-un final, a leșinat lângă mașină

S-a aflat care este vestea teribilă de care Laura Lavric a fost ferită de familie. Când i-au spus-o, într-un final, a leșinat lângă mașină. Laura Lavric a trăit un șoc în momentul în care a aflat că tatăl ei nu mai este în viață, ea ajungând acasă după un tuneu de două luni în Canada.

Laura Lavric și-a pierdut tatăl în timp ce ea se afla într-un turneu în Canada. Cum a reacționat la aflarea veștii

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Interpreta se mândrește cu o carieră la care mulți artiști din țara noastră doar visează și se bucură de un succes incredibil atât în România, cât și în străinătate.

Laura Lavric apare zi de zi cu zâmbetul pe buze la TV sau diverse evenimente, mereu pregătită să-și distreze fanii, însă nu mulți sunt cei care știu prin ce tragedii a trecut cântăreața de-a lungul timpului. Una dintre acestea este aceea când a aflat că tatăl ei a decedat.

Victor Lavric, fiul artistei, i-a dat vestea ca tatal ei nu mai este
Victor Lavric, fiul artistei, i-a dat vestea ca tatal ei nu mai este

Familia a hotărât să nu-i spună ce s-a întâmplat

Atunci când părintele cântăreței s-a stins din viață, Laura Lavric se afla într-un turneu de două luni în Canada. Astfel, familia interpretei a hotărât de comun acord să-i ascundă această durere până în momentul când aceasta va ajunge în țară, pentru că oricum nu s-ar fi putut întoarce acasă decât după ce turneul se finaliza.

Cel care i-a anunțat vestea tragică a fost chiar fiul ei. În acel moment, Laura Lavric a avut parte de un șoc și a fost la un pas să leșine.

Artista știa că ceva rău se va întâmpla

Vestea morții celui care i-a dat viață a fost cu atât mai tragică cu cât artista a avut un vis care a prevestit că ceva rău se va întâmpla, însă în acel moment se afla în spital fratele mamei sale, iar ea nu s-ar fi gândit nicio clipă că tatăl ei ar fi putut să pățească ceva atât rău.

„Când a murit tata, eram în Canada. Nu mă așteptam să moară el, fratele mamei era bolnav. Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire. Îl sun pe Victor (fiul meu). El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună. Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum. Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să îmi ascundă asta. Turneul dura două luni. Fiul meu știa că țin mult la tata! L-am sunat atunci și tot eu eram supărată pe el, l-am repezit la telefon.

Cântăreața a leșinat când a aflat nenorocirea

Când am ajuns acasă, el mă aștepta la aeroport. Avea barbă, purta doliu, eu l-am luat la rost că și-a lăsat barbă. Înainte să mă urc în mașină, mă prinde de mână și-mi spune că trebuie să-mi zică ceva. Mie nu mi-a venit să cred! Am leșinat lângă mașină. Până la Iași am plâns fară oprire! Am făcut și indigestie.

A fost un șoc imens! Am facut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig nu puteam. M-a tras fiul meu din pat, am ieșit în balcon, mi-am revenit!”, a povestit Laura Lavric în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe