Ultima piesă scoasă de Petrică Mîțu Stoian, dovada că artistul şi-a presimţit moartea. Te ia cu fiori

Cătălina Burghelea 07.11.2021, 13:04
Ultima piesă scoasă de Petrică Mîțu Stoian, dovada că artistul şi-a presimţit moartea. Te ia cu fiori

Vestea că marele artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins fulgerător a șocat România. Familia, prietenii apropiați și fanii refuză să creadă că solistul nu mai trăiește.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață fulgerător

Petrică Mîțu Stoian a murit seara trecută, la vârsta de 61 de ani. Cântărețul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar decesul a survenit în urma unui șoc septic. Imediat cum s-a aflat că a pierdut lupta cu viața, au curs mesaje de condoleanțe în mediul online. Nimănui nu i-a venit să creadă că un om bun ca Mîțu Stoian a plecat din această lume mult prea devreme.

Marele cântăreț de muzică populară avea 61 de ani

Îndrăgitul solist de muzică populară a fost declarat decedat sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, după ce a ajuns la terapie intensivă, în stare extrem de gravă, la spitalul din Reșița. În ciuda eforturilor medicilor, vedeta nu a mai putut fi salvată. Petrică Mîțu Stoian a făcut o insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. Moartea artistului a fost una fulgerătoare, luând prin surprindere mai ales pe colegii de breaslă, alături de care filmase recent petrecerea de Revelion 2022.

Petrică Mîțu Stoian şi-a presimţit moartea
Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu

Ultima piesă scoasă de artist este dovada că şi-a presimţit moartea

Ultimii ani de viață ai artistului Petrică Mîțu Stoian au fost ca o premoniție că nu mai are mult de trăit. De la cavoul pe care și l-a pregătit deja și până la vorbele pe care le spunea chiar cântărețul, reiese faptul că marele interpret de muzică populară și-a presimțit moartea. Un alt exemplu care denotă că Mîțu Stoian a prevestit timpul puțin pe care îl mai avea de trăit este ultima sa piesă scoasă, „Toată viața am muncit” (Vezi VIDEO mai jos).

Lansată în urmă cu doi ani, melodia populară „Toată viața am muncit”, a lui Petrică Mîțu Stoian, are un mesaj puternic, destul de sugestiv. Prin intermediul acestei piese, celebrul cântăreț anunța că toată viața sa a muncit, cumva făcând trimitere că și-a împlinit misiunea pe acest pământ.

Vedeta și-a prevestit sfârșitul

Marele solist Petrică Mîțu Stoian a presimțit că nu mai are mult de trăit și pare că, în ultimele săptămâni de viață, s-a pregătit pentru acest moment foarte greu de acceptat. Chiar recent, artistul a mers la cimitir, unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

Detalii ce dau fiori

De asemenea, în urmă cu doar trei zile, Petrică Mîțu Stoian a participat la filmările de Revelion, iar cântărețul i-ar fi mărturisit Stelianei Sima faptul că aceasta ar urma să fie ultima sa filmare. Artistul intenționa să se retragă din viața publică și să se bucure de timpul ce i-a mai rămas.

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: «Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine». Joi mi-a zis că «asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine». Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare.”, a dezvăluit Steliana Sima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...