Vestea momentului pentru bucureșteni. S-a deschis pasajul suprateran din zona Autostrăzii Soarelui, în prezența lui Ciolacu

Corina Oprea 23.06.2023, 13:44
Vestea momentului pentru bucureșteni. S-a deschis pasajul suprateran din zona Autostrăzii Soarelui, în prezența lui Ciolacu

Vești bune pentru toți bucureștenii! Vineri a fost inaugurat pasajul rutier suprateran din Sectorul 3, amplasat în apropierea Autostrăzii Soarelui (A2). Astfel, traficul a fost deschis, iar la marea deschidere au luat parte noul premier Marcel Ciolacu, precum și primarii Sectorului 3, Robert Negoiță, și Sectorului 4, Daniel Băluță.

Pasajul suprateran a fost dat în circulație

Vineri, pe data de 23 iunie, a fost deschis traficului pasajul rutier suprateran construit în Sectorul 3 al Capitalei, în zona Autostrăzii Soarelui (A2). La mult așteptatul eveniment a luat parte premierul Marcel Ciolacu, dar și cei doi primari, Negoiță și Băluță.

Cu această ocazie, prim-ministrul i-a felicitat pe cei doi conducători ai Sectorului 2 și 3, precizând că sunt unii dintre cei mai performanți primari. Fostul șef PSD a evidențiat faptul că reușitele lor se datorează muncii, fără a primi vreun sprijin din partea primarului general.

Acesta a mai adăugat și că, în următorii doi ani, are multe planuri și va încuraja serios investițiile.

„Alături de Daniel Băluță, (Robert Negoiță – n.r.) este între cei mai performanți primari de sector din București. (…) Din eleganță domnii primari Băluță și Negoiță nu au spus că tot ceea ce realizează în București o fac fără ajutorul primarului general (…). Îmi pare bine că este o realizare a unei companii a Primăriei și după cum bine știți, din tot programul pe următorii aproape 2 ani, vreau să încurajez cât mai mult investițiile”, a declarat premierul.

Marcel Ciolacu este foarte optimist și speră că autoritățile vor menține același ritm și se vor implica activ în următorii doi ani. Astfel, se va observa o creștere economică surprinzătoare, având în vedere că bugetul de stat stă mult mai bine și în acest moment.

„Vorbim de investiții masive în infrastructură, făcute prin Ministerul Transporturilor, dar și investițiile făcute de autoritățile locale, primari, președinți de consilii județene, toate se adună în același coș, făcute în principal prin Ministerul Dezvoltării. Dacă vom reuși în următorii 2 ani să menținem acest ritm, fiind pentru prima oară în istoria României când am avut o creștere economică bazată pe investiții și nu pe consum, sunt ferm convins că nu numai România, dar și bugetul României va arăta cu totul altfel”, a adăugat premierul.

Urmăriți Impact.ro și pe