Vestea groaznică pe care a dat-o Carmen Harra. A ținut să se afle chiar de la ea

Diana Dumitrache 04.08.2020, 12:59

Veşti rele vin de la Carmen Harra. Muzica uşoară a pierdut una dintre cele mai iubite cântăreţe din anii ’80. Este vorba despre Claudia Daniela Nacu.

Carmen Harra este cea care a anunţat decesul fostei sale colege de trupă

În anii ’80, trupa Trio Expres avea un succes răsunător. Formaţia a plecat la drum în 1979 iar fondatoarea a fost chiar Carmen Harra (Mureşan). Una dintre membrele Trio Expres a fost şi Claudia Daniela Nacu. Aceasta s-a stins, de curând, la doar 58 de ani. Cea care a făcut anunţul a fost chiar Carmen, vedeta subliniind că moartea acesteia nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

Regretata artistă se mutase de câţiva ani în Olanda, mai exact în Amsterdam. Nu se cunosc alte detalii legate de timpuriul deces al cântăreţei.

Vestea groaznică pe care a dat-o Carmen Harra. A ținut să se afle chiar de la ea
Vestea groaznică pe care a dat-o Carmen Harra. A ținut să se afle chiar de la ea

După Trio Expres, Daniela Claudia Nacu a avut contracte pentru spectacole  în Europa de Vest, Statele Unite (New York și Chicago), Cuba, Dubai ori Curaçao.

Mesajul lui Carmen Harra, unul plin de regrete: “A fost o prietenă de suflet”

„Vineri, 31 Iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela. Te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a transmis Carmen Harra pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...