Câți bani câștigă Carmen Harra pentru o oră de previziuni. Poate să ajungă și la 50.000 de dolari într-o lună

Iancu Andreea 22.07.2020, 15:47

Este lesne de înțeles că românca face furori peste Ocean. Iar cea mai bună dovadă că previziunile lui Carmen Harra au un succes răsunător sunt câștigurile vedetei. Astfel, Harra poate ajunge să încaseze și 50.000 de dolari pe lună.

Ce sumă încasează Carmen Harra pentru o oră de previziuni

Visul american pare să i se fi împlinit româncei. Carmen Harra este un fenomen nu doar în România, țara natală, ci și peste hotare. Aceasta poate fi considerată una dintre cele mai bogate conaționale. Clarvăzătoarea a cucerit astfel publicul american, ce plătește scump pentru o ședință cu Carmen Harra. Astfel, vedeta ajunge chiar și la 50.000 de dolari pe lună.

Dincolo de încasările sale lunare, Harra se bucură de o avere uluitoare. La 65 de ani, Carmen deține 40 de milioane de dolari. Această sumă este reprezentată de casele vedetei din Florida, apartamentele din New York, dar și de mașini și bijuterii. Totodată, alte milioane de euro valorează și obiectele pe care Carmen Harra le deține în locuințe. Și totuși, cât câștigă pe oră clarvăzătoarea.

Suma pentru o ședință cu Carmen Harra
Suma pentru o ședință cu Carmen Harra

Se pare că previziunile sale i-au adus încă din prima lună peste hotare o sumă frumușică. Într-un interviu recent, Carmen Harra mărturisea că în primele săptămâni după aterizarea sa în America, a câștigat 10.000 de dolari. Iar asta se datorează faptului că Harra percepe o taxă ce variază între 400 și 600 de dolari pe oră pentru o ședință.

Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam biroul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume, a declarat Carmen Harra, potrivit antena3.ro.