Vestea așteptată de toți salariații din România. Decizia a fost luată acum și îi va face fericiți pe mulți

Iancu Andreea 18.03.2022, 13:16
Vestea așteptată de toți salariații din România. Decizia a fost luată acum și îi va face fericiți pe mulți

Salarium Fintech și Edenred România au stabilit o colaborare inspirată, menită să ofere vești bune pentru salariații din România. Cele două companii au lucrat la dezvoltarea unui pachet de beneficii extra-salariale, care implică plata în avans a salariilor. Această oportunitate ar putea fi bine primită de către angajații din țara noastră.

Salariații din România vor avea de câștigat în urma unei schimbări importante

Anul 2022 aduce o schimbare de bun augur pentru angajații din țara noastră, după ce Salarium și Edenred au dezvoltat o soluție dedicată companiilor. Aceasta aduce primul pachet de beneficii extra-salariale, care presupune plata în avans a salariilor. Vestea este cu atât mai bună cu cât ne aflăm într-un context special, după pandemie, în care era nevoie de un cadru nou pentru ziua de salariu.

Pentru că era nevoie de o flexibilizare a pieței de beneficii extra-salariale în ultimii ani, companiile sunt încurajate să găsească soluții pentru atragerea și păstrarea angajaților împreună cu eficientizarea costurilor companiei. Astfel, Salarium aduce noi beneficii pentru salariații din România.

Salariații din România au primit o veste bună
Salarium, o soluție pentru accesul la beneficii extra-salariale

Salarium și Edenred au dezvoltat o platformă pentru plata salariului în avans

Salarium devine prima platformă de plată instant a avansurilor salariale, care răspunde cu succes atât nevoilor angajaților, cât și companiilor, care vor avea beneficii de pe urma bunăstării financiare a salariaților lor. Salarium și Edenred devin parteneri în oferirea unui pachet complet de beneficii pentru nevoile aflate în continuă schimbare ale angajaților.

„Salarium a introdus pentru prima dată în România conceptul de ‘salary on demand’, concept care se aliniază trendului internațional de democratizare a zilei de salariu. Soluția Salarium face parte din trendul internațional care este din ce în ce mai pregnant datorită efectelor pozitive aduse în viețile angajaților și a companiilor.

Ritmul alert al pieței de consum, marea migrație a angajaților de la o companie la alta, gig economy și rata crescută a salariaților care rămân fără bani de la un salariu la altul au accelerat nevoia unei astfel de soluții și în piața din România.

Ne bucurăm de deschiderea Edenred de a introduce Salarium în cadrul companiior din portofoliu, sprijinindu-le astfel, să aibă mai multă grijă de angajații lor și să eficientizeze atât costurile, cât și efortul echipei de salarizare”, a spus Alina Ștefan, Chief Executive Officer, Salarium Fintech.

Angajații vor beneficia de ajutorul financiar mult mai rapid

Prin intermediul Salarium, salariații companiilor care optează pentru aceste pachete vor putea să acceseze salariul oricând doresc pe parcursul lunii, oferindu-le astfel un plus de autonomie. De asemenea, și companiile descoperă o serie de beneficii. Ele eficientizează procesul prin care sunt acordate avansurile, grăbesc timpii dintre solicitarea salariului și accesul la bani, optimizând fluxurile de numerar din cadrul companiei și contribuind la păstrarea angajaților în companie.

În plus, aplicația Salarium, care poate fi descărcată din Google Play și AppStore, face întregul proces și mai accesibil. Prin intermediul său, angajații au posibilitatea de a solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, doar pentru zilele deja lucrate până la momentul retragerii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...