Veste mare pentru Sorana Cîrstea. Se apropie momentul revanșei, iubita lui Țiriac Jr își poate înfrunta rivala

Ioana Bucur 17.06.2022, 21:35
Veste mare pentru Sorana Cîrstea. Se apropie momentul revanșei, iubita lui Țiriac Jr își poate înfrunta rivala

S-au născut în aceeași țară, fac parte din aceeași generație. După înfângerea de la ultima lor întâlnire directă, Sorana Cîrstea este la doar un pas să își ia revanșa pe terenul de tenis. După cum a evoluat situația la turneul de la Birmingham, iubita lui Țiriac Jr ar putea avea șansa de a-și înfrunta rivala.

Sorana Cîrstea și-ar putea lua revanșa

Vineri, Sorana Cîrstea, locul 36 WTA și favorită 6, a obținut calificarea în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham, reușind să treacă, în sferturi, de croata Donna Vekic, locul 92 WTA, scor 5-7, 6-3, 6-4.

În penultimul act al competiției, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Daiana Iastremska (Ucraina, 79 WTA) – Shuai Zhang (China, 54 WTA şi favorită 8).

Veștile bune nu se opresc aici pentru iubita lui Țiriac Jr. Este la un pas să își poată lua revanșa în fața rivalei sale, după ce Simona Halep a învins-o în sferturi pe sportiva din Marea Britanie Katie Boulter, locul 141 WTA, scor 6-4, 6-1, după un meci ce a durat o oră şi 14 minute.

În penultimul act, Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA) – Camila Giorgi (Italia, 26 WTA şi cap de serie 3).

Puțini știu că între cele două sportive românce nu există nicio relație de prietenie, cu toate că vin din aceeași generație de jucătoare de tenis. Mai mult, există zvonuri potrivit cărora ar fi chiar rivale.

Veste mare pentru Sorana Cîrstea. Se apropie momentul revanșei, iubita lui Țiriac Jr își poate înfrunta rivala

„Nu există două persoane mai diferite decât noi două”

În trecut, Sorana Cîrstea a dezvăluit că ea și Simona Halep se cunosc de când erau copile, însă nu au fost niciodată apropiate.

„Noi ne știm de la opt ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite.

Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea”, spunea Sorana, acum câțiva ani, pentru mirceamester.ro.

La ultima întâlnire directă de pe teren a celor două, cea care a obținut victoria a fost Simona Halep. S-a întâmplat în optimile de la Indian Wells SUA. Meciul a durat o oră și 22 de minute. Sorana Cîrstea a reușit mai multe lovituri câștigătoare (raport 15-12), dar a comis foarte multe erori neforțate (31 vs 16).

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...