VIDEO

Sorana Cîrstea s-a calificat în „sferturile” turneului de la Birmingham după o victorie categorică. „Nu mă deranjează că îmbătrânesc”

Sorin Barbu 15.06.2022, 17:26

Sorana Cîrstea a jucat grozav în optimile turneului de la WTA 250 de la Birmingham și a trecut mai departe după un meci de două seturi. Jucătoarea din România a fost la fel de ofensivă și la interviurile de la finalul partidei și a cucerit publicul cu declarațiile ei sincere.

Sorana Cîrstea, victorie spectaculoasă la Birmingham

Sorana Cîrstea a jucat superb în turneul WTA 250 de la Birmingham. Jucătoarea din România nu a avut nicio problemă în duelul cu Aleksandra Krunic și a cedat doar două game-uri. Scorul final a fost 6-1, 6-1, iar partida a durat 72 de minute. Sorana a câștigat două meciuri la acest turneu și și-a asigurat 60 de puncte WTA și 5,895 de euro.

Sunt foarte fericită, jocul meu a fost peste așteptări. A fost de vis, nu puteam să cer o zi mai bună la lucru. E senin, publicul, foarte plăcut, jocul, grozav”, a declarat sportiva din Târgoviște, pe teren, în interviurile de la finalul confruntării.

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a împlinit 32 de ani acum două luni și se află pe locul 36 WTA, dar a spus că nu se simte presată de poziția din clasament.

„Pentru mine, vârsta e doar un număr. Am spus-o de multe ori. Nu mă gândesc la poziția în clasament, la vârstă și nu mă deranjează să îmbătrânesc. În fiecare an devenim mai înțelepți, mai umili și învățăm noi lecții. Ca să fiu sinceră, nu m-aș întoarce cu 10 ani în urmă.

Sunt extrem de mândră cu ce am realizat în toți acești ani. Te dezvolți de la domnișoară la doamnă, sunt mândră pentru că joc tenis, am început de la patru ani o călătorie extrem de plăcută pentru mine.Tenisul este un sport care poate da speranțe, sunt foarte mândră că pot fi parte din acest sport,a declarat Sorana Cîrstea după victoria din optimile competiției.

Turneul pe iarbă de la Birmingham se desfășoară în perioada 13-19 iunie 2022 și are premii totale de 251.750 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe