Veste importantă de la Samsung! Ce se întâmplă cu noua serie S21, lansată ieri. Clienții sunt extrem de nemulțumiți

Stan Filon 15.01.2021, 13:55
Veste importantă de la Samsung! Ce se întâmplă cu noua serie S21, lansată ieri. Clienții sunt extrem de nemulțumiți

Samsung și-a pus clienții în cap, după ce a lansat noua serie S21! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți, după ce au primit noile telefoane acasă. Au crezut că nu văd bine, au tot căutat prin cutie, iar surpriza a fost una tare neplăcută. Acum a venit și explicația oficială!

Samsung a făcut anunțul legat de noua serie S21 care i-a supărat pe clienți

Gigantul Samsung a lansat joi cu mare fast noua serie Galaxy S21! Fanii Samsung nu au mai găsit însă în cutia telefonului căștile telefonului, dar nici încărcătorul. Acesta este primul model high-end la care Samsung alege să aplice această strategie făcută cumva pentru mediul înconjurător.

Compania a emis un răspuns oficial pe această problemă. Reprezentanții Samsung spun că, gradual, încărcătorul și căștile nu se vor mai regăsi în cutiile unor modele noi de telefoane și motivează asta și prin faptul că utilizatorii au deja încărcătoare și căști de la modele mai vechi și unele în plus ar complica lucrurile.

Samsung a facut anuntul legat de noua serie S21 care i-a suparat pe clienti
Samsung a facut anuntul legat de noua serie S21 care i-a suparat pe clienti

Compania se gândește la binele planetei, dar și la propriul profit

Utilizatorii ar fi nevoiți să arunce vechile încărcătoare și căști, chiar dacă sunt încă funcționale. Samsung a ironizat Apple, în urmă cu câteva luni, când americanii au decis să facă fix același lucru. Ei bine, tot pentru binele planetei, Samsung a decis să facă același lucru. La fel ca Apple, nici Samsung nu a precizat dacă costul căștilor și a încărcătoarelor va fi scăzut din prețul final al telefoanelor lor. În România, un încărcător fast-charge original costă cam 60 de lei.

”Credem că eliminarea graduală a încărcătoarelor și a căștilor din cutii poate să ajute la punerea în discuție a unor probleme de consum sustenabil și poate să și elimine presiunea pe care unii clienți o resimt dacă primesc împreună cu telefoanele noi și accesorii de încărcare ce nu le sunt necesare”, spun cei de la Samsung.

Samsung spune că din 2017 folosește porturi standardizate USB-C, astfel că încărcătoarele mai vechi sunt compatibile cu cele mai noi telefoane, îndemnându-și fanii să utilizeze încărcătoarele vechi la telefoanele nou-nouțe. De precizat faptul că în cutie se regăsește, totuși, cablul de încărcare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...