Așa o să arate Samsung Galaxy S21. Ce specificații o să aibă cel mai așteptat smartphone

Ana Anitoiu 09.12.2020, 16:00
Așa o să arate Samsung Galaxy S21. Ce specificații o să aibă cel mai așteptat smartphone

Au apărut primele imagini cu telefoanele mobile din noua gamă Samsung Galaxy S21, cu aproximativ o lună înainte de lansare. Iată ce specificații o să aibă cel mai așteptat smartphone, în cele trei modele ce urmează să apară pe piață. Unul dintre ele are patru opțiuni de culoare.

Ce specificații va avea Samsung Galaxy S21 Ultra

Spre deosebire de celelalte modele din noua gamă, Samsung Galaxy S21 Ultra are sticlă și pe față, și pe spate. În plus, acest telefon mobil are patru senzori în ansamblul de cameră – un flash şi noul senzor ISOCell Vizion 3D ToF. Este așteptat ca acest model de smartphone să aibă 108MP pe principală, 12MP pe ultrawide şi două camere de zoom de 10MP – un periscop cu 10x zoom optic şi un 3x, de asemenea optic. În plus, o cameră de 40MP va exista pe față.

Dimensiunea ecranului va fi ceva mai mică. Adică de 6,8 inci în loc de 6,9 inci, cât avea Galaxy S20 Ultra, cu o rată de refresh de 120Hz. Procesorul va fi Exynos 2100 pentru Europa şi Snapdragon 888 pentru Coreea de Sud, China şi SUA. Ambele configuraţii vor fi 5G. Variantele de memorie şi stocare sunt 12/128GB şi 16/512GB. Bateria ar urma să aibă aceeaşi capacitate ca Galaxy S20 Ultra, 5000mAh, cu suport pe 25W. Va fi disponibil în culorile Phantom Black şi Phantom Silver.

Asa o sa arate Samsung Galaxy S21. Ce specificatii o sa aiba cel mai asteptat smartphone
Telefoane din gama Samsung Galaxy S21

Ce specificații va avea Samsung Galaxy S21+

Spre deosebire de modelul Ultra, telefonul Samsung Galaxy S21+ va avea un cadru de aluminiu cu un spate din plastic, la fel ca Note20-ul din acest an. În plus, ansamblul de cameră va avea doar trei senzori – 12MP pe cea principală şi ultrawide şi 64MP pentru imagini cu zoom hibrid 3x. Poziţia flash-ului de pe spatele dispozitivului se va afla undeva în exteriorul ansamblului de cameră.

Display-ul acestui model de telefon are 6,7 inci şi se pare că va fi un AMOLED cu 1080p rezoluţie şi rată de refresh de 120Hz. Bateria acestui smartphone ar urma să fie de 4800mAh, din nou cu suport pentru încărcare de 25W. Acelaşi procesor de pe Galaxy S21 Ultra se va regăsi şi pe S21+. Modelul Plus va avea încă o variantă de culoare în plus – Phantom Violet.

Asa o sa arate Samsung Galaxy S21. Ce specificatii o sa aiba cel mai asteptat smartphone
Telefoane din gama Samsung Galaxy S21

Ce specificații va avea Samsung Galaxy S21

În cele din urmă, modelul de telefon Samsung Galaxy S21 va avea un avantaj pe piață – va fi disponibil cu cele mai multe opţiuni de culoare, adică patru: Phantom Gray, White, Violet şi Pink. Va avea aceleaşi camere şi aspect ca S21+, cu spate din plastic, display drept, fără curburi şi rată de refresh de 120Hz. Însă, va fi diferit față de S219 în privința memoriei RAM. Acest model de telefon va avea doar 8GB la acest capitol.

Imaginile cu telefoanele din noua gamă Samsung Galaxy S21 – Galaxy S21 Ultra, S21+ şi S21 sunt bazate pe informaţii obţinute de la sursele site-ului LetsGoDigital, alături de fotografii reale ale noilor smartphone-uri, ce par să respecte cele mai multe zvonuri ce au apărut până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...