Veste dramatică pentru Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”: cancer! A stat în comă 2 luni

Antonia Iacobescu 12.04.2023, 10:30

Cristina Bâtlan, unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”, a vorbit deschis despre traumele din viața ei. Deși este o femeie de afaceri de succes, în plan personal, Cristina Bâtlan a trecut prin multe greutăți. Din fericire, a trecut cu brio peste tot, inclusiv că tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer. Iată declarațiile!

Tatăl Cristinei Bâtlan a fost diagnosticat cu cancer la colon

Cristina Bâtlan nu mai are nevoie de nicio prezentare! Toată lumea o știe că este fondatoarea brandului Musette, iar de-a lungul timpului a pozat întotdeauna într-o femeie puternică. Totuși, ea a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Recent, Cristina Bâtlan a vorbit cu sinceritate despre cea mai mare traumă prin care a trecut în ultimii ani. Femeia de afaceri a explicat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer de colon. Bărbatul a trecut printr-o operație, însă la scurt timp a făcut septicemie, fiind la un pas de moarte.

„Tatăl meu a avut septicemie şi a fost pe patul de moarte. Acum patru ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. A fost operat, toate bune şi frumoase, după care a făcut septicemie a fost în comă indusă timp de două luni.

Am reuşit să îl transferăm la Viena şi să îl facem bine. La întoarcere nu am mai avut nevoie de avion-salvare. Noi ne-am dus cu avion de joasă înălţime şi a zburat în ATI, şi s-a întors pe scaun de pasageri. Cele două luni au fost groaznice. Eram în contact cu toţi medicii care îl îngrijeau”, a povestit Cristina Bâtlan pentru Click.ro.

Bărbatul a stat două luni în comă

Din păcate, părintele Cristinei a stat două luni în comă, perioadă în care nu mai spera că totul va reveni la normal. În cele din urmă, bărbatul și-a revenit ca printr-o minune. Mai mult de atât, și mătușa ei a fost operată de cancer la colon, iar intervenția a decurs foarte bine.

„După atâta timp de stat în ATI, nu am crezut că se mai poate întâmpla ceva bun cu el. De dimineaţă până seara eram cu el acolo. În momentul în care l-am ţinut de mână şi am văzut că mişcă mâna… Acum două luni a fost şi sora lui depistată cu cancer la colon, doar că în trei săptămâni a fost operată şi înapoi acasă fără nici o problemă. Şi asta pentru că am ştiut ce avem de făcut.”, a mai adăugat Cristina Bâtlan.

Traumatizată de experiența prin care a trecut părintele său, Cristina Bâtlan și-a făcut mai multe analize amănunțite.

„Vârsta e doar un număr. Ceea ce e important pentru tine este să te preocupe ce este în interiorul tău, mai mult de ceea ce este în exteriorul tău. Mă simt foarte bine şi cea mai mare bucurie este că sunt sănătoasă pentru că am trecut printr-o perioadă grea cu tatăl meu şi cu mătuşa mea. M-am speriat şi am crezut că poate este ceva genetic, este o moştenire, şi atunci mi-am făcut toate investigaţiile şi sunt ok. Mi-am făcut toate analizele amănunţit, totul a ieşit super bine şi asta mă bucură foarte tare şi chiar este un semn că, da, trebuie să am grijă de mine!”, a mai spus femeia de afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe