Cât costă pantofii pe care Cristina Bâtlan îi poartă la Pro TV. Acum îi poate cumpăra oricine

Iancu Andreea 02.05.2022, 08:43
Cât costă pantofii pe care Cristina Bâtlan îi poartă la Pro TV. Acum îi poate cumpăra oricine

Unica prezență feminină din cadrul emisiunii Imperiul Leilor de la Pro TV, Cristina Bâtlan, a ales să facă un gest neașteptat. Fondatoarea brandului de încălțăminte și accesorii Musette se mândrește cu afacerea sa, care îi aduce câștiguri de milioane de euro. Cu toate acestea ea a ales să scoată la vânzare pantofii cu care a participat la show-ul de la Pro TV, dezvăluind cât costă modelul purtat de ea. Astfel, admiratoarele vedetei vor putea să se bucure de o piesă nouă în garderobă, în ediție limitată.

Cristina Bâtlan a anunțat cât costă pantofii pe care îi poartă în emisiunea de la Pro TV. „Mi-au purtat noroc”

Este singura femeie din cadrul show-ului Imperiul Leilor, emisiunea în care mai mulți investitori se află în căutarea unor antreprenori cu potențial. Dincolo de poveștile participanților și reacțiile savuroase ale Leilor, multe femei au remarcat ținuta spectaculoasă a fondatoarei brandului Musette. Cristina Bâtlan s-a remarcat și datorită pantofilor pe care îi poartă în emisiune, pe care a anunțat recent că îi scoate la vânzare.

Vedeta a anunțat că aceștia vor putea fi purtați de admiratoare, care ar putea să achiziționeze pantofii pe care Cristina Bâtlan i-a purtat la Pro TV în cadrul unei ediții limitate, pe care a pus-o la dispoziție fondatoarea brandului de încălțăminte. Într-un anunț de pe Instagram, vedeta a stabilit și prețul pentru perechea roșie, cu toc special. Deja, multe urmăritoare i-au scris Cristinei că au cumpărat pantofii și sunt extrem de mulțumite de achiziție.

„Cu pantofii potriviți cucerești lumea, spune zicala….Sunt bucuroasă să vă anunț că pantofii care mi-au purtat noroc la fiecare emisiune sunt acum disponibili în ediție limitată pe www.musette.ro”, a spus Cristina Bâtlan pe profilul său de Instagram.

Cât costă pantofii pe care Cristina Bâtlan îi poartă la Pro TV
Cristina Bâtlan poartă o pereche elegantă de pantofi, într-o nuanță de roșu aprins

Ce salariu poate câștiga un angajat al companiei conduse de Cristina Bâtlan. „Nu cred că avem salariul minim pe economie”

Leoaica de la Pro TV conduce de ani buni una dintre cele mai cunoscute și de succes companii care produce încălțăminte. Musette, brandul pe care Cristina Bâtlan l-a dezvoltat în timp, alături de fostul său soț, are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro. De asemenea, firma vedetei a reușit să strângă o echipă de peste 500 de angajați și funcționează cu ajutorul a două fabrici. Produsele sunt comercializate ulterior în cele 28 de magazine din țară și din străinătate.

Când vine vorba despre salariile angajaților săi, investitorul recunoaște că acestea pot ajunge chiar și la suma de 10.000 de euro, cu siguranță pentru o funcție de conducere în cadrul companiei. Pe de altă parte, nici lucrătorii din cadrul firmei de încălțăminte nu au câștiguri tocmai mici.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a spus Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan este unul dintre afaceriştii din emisiunea Imperiul Leilor, alături de Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...