Veste de ultimă oră pentru posesorii de carduri Revolut. Schimbarea anunțată în instanță

Badea Violeta 07.03.2023, 15:04
Veste de ultimă oră pentru posesorii de carduri Revolut. Schimbarea anunțată în instanță

Anunț important pentru posesorii de carduri Revolut! Conturile lor nu mai pot fi poprite. Asta a decis, în urmă cu puțin timp, instanța. Magistrații au acceptat argumentele echipei de avocați de la Libra Bank, acolo unde sunt înregistrate conturile bancare din România ale posesorilor de carduri Revolut.

Toți posesorii de carduri Revolut trebuie să știe asta. Instanța a decis

Veste uriașă pentru persoanele care dețin carduri Revolut. În urmă cu puțin timp, instanța a dat câștig de cauză celor de la Libra Internet Bank. Prin urmare, s-a decis: conturile Revolut nu mai pot fi poprite.

„Soluţia obţinută, prin care se tranşează în mod corect această chestiune, fiind sancţionată depăşirea cadrului legal în care intervine poprirea, marchează revenirea la normalitate şi asigură pe viitor securitatea şi previzibilitatea activităţii bancare în relaţia cu clienţii.”, a informat casa de avocatură Suciu-Popa, reprezentanţii legali ai Libra Bank în această speţă, potrivit ziare.com.

În trecut, au fost cazuri în care unele instanțe au hotărât poprirea conturilor Revolut, de la Libra Bank, cu toate că banca a explicat că nu poate face acest lucru, întrucât conturile aparțin celor de la Revolut, chiar dacă sunt ale unor persoane fizice.

Citește și Revolut a pierdut peste 230 de milioane de euro. Mii de români au card la această companie!

Alerta pentru romanii care au acest tip de card
Veste buna pentru clientii Revolut

Ce avantaje au clienții Revolut?

Persoanele care dețin un cont Revolut au o serie de avantaje. Acestea au posibilitatea de a face plăți online și, totodată, beneficiază de un schimb valutar avantajos.

În plus, mai pot ridica bani fără comision bancar. De asemenea, clienții Revolut pot transfera sau primi bani fără comisioane bancare și, mai mult decât atât, primesc, inclusiv, recompense de tip cashback.

Conturile se pot deschide foarte simplu. Nu este nevoie să te deplasezi nicăieri. Totul se face online, parcurgând doar câțiva pași simpli. „Nu îți vom cere să vii într-o sucursală și nu te vom îngropa în hârtii. Nu durează decât câteva minute să-ți deschizi un cont și poți face totul direct de pe telefon”, transmit cei de la Revolut.

Citește și Revolut anunță modificări importante pentru români. Veste uriașă pentru cei care au acest card!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...