Veste bună. Se redeschide Therme Bucureşti. De ce reguli trebuie să ţină cont clienţii

Ioana Bucur 04.06.2021, 18:59
Veste bună. Se redeschide Therme Bucureşti. De ce reguli trebuie să ţină cont clienţii

Veste bună pentru amatorii de distracție și relaxare la piscină sau spa. După mai bine de un an, așteptarea a luat sfârșit: se redeschide Therme București. Care sunt regulile de care trebuie să țină cont clienții..

Se redeschide Therme Bucureşti

Destinația preferată de relaxare a bucureștenilor își redeschide porțile, după mai bine de un an. „E timpul sa iti iei revansa pentru toate ocaziile pierdute din ultimul an. Achizitioneaza biletul de acces de pe site-ul www.therme.ro si bucura-te de mii de palmieri, piscine cu apa termala si un sentiment de vacanta pe care il vei pastra cu tine pana la urmatoarea vizita la Therme. Time to relax. Time to Therme”, a fost mesajul postat recent pe pagina de Faceook a complexului.

Cu toate că va putea funcționa la doar 70% din capacitate, potrivit limitărilor impuse de autorități, pe iunie 7 se redeschide Therme București.

„Datorită investiţiilor pe termen lung şi a susţinerii din partea acţionarilor, am reuşit să ne adaptăm provocărilor din anul trecut şi să ne păstram în integralitate echipa, motorul experienţei clienţilor noştri. Am folosit această perioada pentru a realiza lucrări de întreţinere, am făcut schimbări importante şi în ceea ce priveşte integrarea unor noi platforme digitale şi, bineînţeles, ne-am pregătit de redeschidere.

Toţi vizitatorii noştri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia şi prietenii, de varietatea de activităţi, terapii şi atracţii de la Therme Bucureşti, în cel mai sigur, curat şi mai natural mediu interior şi exterior. Ne motiveaza să ştim că oamenii ne-au simţit lipsa, şi că acum, în sfârşit, îşi vor putea relua obiceiurile sănătoase, iar vacanta în orice zi a săptămânii le va fi din nou accesibilă” a declarat Robert Solomon, COO Therme Bucuresti.

Se redeschide Therme Bucureşti
Se redeschide Therme Bucureşti

De ce reguli trebuie să ţină cont clienţii

Pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2, clienții Therme vor fi nevoiți să respecte o serie de reguli noi, încă de la intrarea în complex. Accesul va fi permis tuturor persoanelor, cu condiția să treacă de triajul epidemilolgic – temperatură corpului mai mică de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător.

Triajul se va face în pavilionul instalat în fața corpului de acces. Clienții vor fi rugați să completeze un chestionar și li se va verifica temperatura. Distanțarea fizică va fi păstrată peste tot în Therme, iar capacitatea complexului este de 70% din cea totală, tocmai de aceea, accesul va fi permis doar în limita locurilor disponibile.

Cei care vor să se bucure de câteva ore de relaxare la Therme București nu vor fi condiționați de prezentarea adeverinței de vaccinare sau a unui test Covid-19 negativ.

Tags: